home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Arts Microbioloog, 1 fte per 1 mei 2020 | Nieuwegeinbedrijfslogo

Introductie

De regionale maatschap Medische Microbiologie en Immunologie, locatie St. Antonius Ziekenhuis, is in verband met de pensionering van een van de maatschapsleden, op zoek naar een bij voorkeur gepromoveerde Arts-microbioloog die affiniteit heeft met opleiding en onderzoek.

Het bedrijf / The company

Over het Coöperatief MSB St. Antonius ziekenhuis U.A.
Binnen het coöperatief zijn de circa 250 vrijgevestigde medisch specialisten van het St Antonius Ziekenhuis verenigd. Het CMSB heeft een samenwerkingsovereenkomst met het ziekenhuis waarbinnen alle afspraken, zowel op financieel gebied als op het gebied van onder andere kwaliteit en veiligheid zijn vastgelegd.
Het hoofddoel van het CMSB is om de gemeenschappelijke belangen van haar leden te behartigen en hen in staat te stellen hun eigen medisch-specialistische praktijk zo goed mogelijk uit te oefenen en hiermee kwalitatief hoogwaardige medisch specialistische zorg aan patiënten te leveren. Hiermee vormt het CMSB de spil in de relatie tussen ziekenhuis en vrijgevestigde medisch specialist en omgekeerd. Centraal bij dit alles staat het doel om een goede samenwerking tussen het ziekenhuis en het CMSB en tussen de leden onderling te bewerkstelligen en te onderhouden. Het CMSB heeft hierbij als doel het collectieve alsmede het individuele verantwoordelijkheidsbesef van de leden voor de kwaliteit van de medisch specialistische werkzaamheden te bevorderen.

Extra info

Werken in het St. Antonius betekent werken in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland waar, naast de beste patiëntenzorg, innovatie en onderzoek centraal staan. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Onze ruim 6.000 betrokken medewerkers zetten zich dagelijks in om onze missie "samen zorgen voor kwaliteit van leven" waar te maken. En ook niet onbelangrijk: onderzoeksbureau TEI heeft het St. Antonius in 2019 voor de twaalfde keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!

De functie / The role

De regionale maatschap Medische Microbiologie en Immunologie - onderdeel van het Coöperatief MSB St. Antonius en het Medisch Specialistisch Bedrijf Domstad - is werkzaam in het St. Antonius Ziekenhuis en het Diakonessenhuis. De maatschap stelt zich ten doel optimale dienstverlening te bieden op het gebied van de gehele infectieziekten zorgketen en de medische immunologie. De staf van de afdeling Medische Microbiologie en Immunologie (MMI) van het St. Antonius bestaat uit zes artsen-microbioloog, drie medisch immunologen en een medisch moleculair microbioloog. De afdeling heeft een gedeeltelijke opleiding (2 jaar) medische microbiologie en een deelopleiding medische immunologie.

Het profiel / Your profile

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, bij voorkeur gepromoveerde arts-microbioloog die affiniteit heeft met opleiding en onderzoek. Aantoonbare expertise op het terrein van de virologie strekt tot aanbeveling. Naast kandidaten die recent zijn geregistreerd of verwachten op korte termijn hun opleiding af te ronden, wordt ook collegae met ervaring verzocht te reageren. Praktijkoverdracht zal in goed onderling overleg plaatsvinden.

Reactie / Reaction

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met M. (Thijs) Tersmette of een van de andere artsen-microbioloog, allen te bereiken via tel. 088 - 3207428 of met de voorzitter van de benoemingscommissie, de heer H.P.A. (Eric) van Dongen via tel. 088- 320 69 39. Meer info: www.microbiologieutrecht.nl

Uw sollicitatie, vergezeld van uw curriculum vitae, kunt u binnen 3 weken na het verschijnen van deze advertentie richten aan het Coöperatief MSB St. Antonius Ziekenhuis t.a.v. de heer Dr. M.F.M. (Matthijs) van Oosterhout, voorzitter MSB, via mail: cooperatie-msb@antoniusziekenhuis.nl


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
St Antonius ziekenhuis
Vacaturesteller:
St Antonius ziekenhuis
Standplaats:
Nieuwegein

Geplaatst op FMF: 21 oktober 2019

Branche: Medical
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar