home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

ANIOS Psychiatrie voor geïndividualiseerd voorschrijven van antidepressivabedrijfslogo

Introductie

16-21 uur per week
Bepaalde tijd
12 maanden
Publicatiedatum: 15 oktober 2019
Sluitingsdatum: 16 december 2019
Schaal 11A: min € 3543 - max € 4890 bruto per maand bij volledig dienstverband (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)

Het bedrijf / The company

Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare.

Extra info

De afdeling Psychiatrie van het Radboudumc is een academisch psychiatrisch kenniscentrum dat kennis ontwikkelt op geselecteerde gebieden van de psychiatrie, kennis toepast in vernieuwende en hoogwaardige patiëntenzorg op verschillende niveaus van complexiteit en kennis overdraagt in de opleiding van medisch specialisten en het onderwijs aan studenten en psychologen. Onze afdeling heeft een nauwe koppeling tussen hoogwaardige en vernieuwende zorg voor onze patiënten en wetenschappelijk onderzoek. De principes van de "evidence-based psychiatry" zijn daarbij leidend: we willen zoveel mogelijk behandelingen aanbieden waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk is aangetoond en doen onderzoek naar de werkzaamheid van nieuwe behandelvormen.

Wij zetten ons in voor de behandeling van en de zorg voor patiënten met psychiatrische stoornissen vanuit een biologisch, psychologisch en sociaalpsychiatrisch gezichtspunt. Onze kerntaken zijn patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek, opleiding van medisch specialisten (psychiaters) en onderwijs aan studenten van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

De functie / The role

De instelling antidepressiva en andere psychofarmaca gaat bij veel patiënten gepaard met bijwerkingen en/of onvoldoende effectiviteit. Op onze polikliniek schrijven we persoonsgericht medicatie voor, waarbij we rekening houden met het farmacogenetisch profiel van patiënten en we een systematische analyse maken van eerdere blootstelling aan medicatie. Dit leidt tot een doelmatigere instelling, betere acceptatie en grotere effectiviteit tegen lagere kosten.

Je werkt in een team waarin onderzoek en patiëntenzorg wordt gecombineerd. Er is een uitstekende samenwerking met collega"s van de afdelingen Klinische Farmacie en Genetica.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Arts-assistent (ANIOS) die wil bijdragen aan innovatie door persoonsgericht voorschrijven van antidepressiva. Dit gebeurt met een subsidie in van het Betaalbaar Beter initiatief (een initiatief van verzekeraar VGZ in combinatie met Radboudumc).

Taken en verantwoordelijkheden
De nadruk ligt op patiëntenzorg: het verrichten van intakes en vervolgcontacten onder supervisie van een psychiater.
Verzameling van gegevens (registratie en onderzoek).
Het opzetten en bijhouden van een database.
Analyse en rapportage van de bevindingen.
Het geven van presentaties.

Het profiel / Your profile

We verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij:
Affiniteit heeft het werken met psychiatrische patiënten.
Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Beschikt over een pioniersmentaliteit.
Belangstelling heeft voor wetenschappelijk onderzoek.
Nauwgezetheid en zorgvuldig werkt.
Zelfstandig werkt maar ook een teamgeest heeft.

Het aanbod / The offer

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Reactie / Reaction

Voor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met dr. Joost Janzing, psychiater via (024) 366 64 95.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Radboud UMC
Vacaturesteller:
Radboud UMC
Standplaats:
Nijmegen

Geplaatst op FMF: 16 oktober 2019

Branche: Medical
Functie: Clinical research, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar