home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Senior Brand Manager Arla Organicbedrijfslogo

Introductie

Ben jij innovatief en onderscheidend, een merkdenker pur sang? Weet je wat er in de markt speelt en kun jij daar op inspelen als geen ander? Is het jouw ambitie om te werken met een groot internationaal merk met veel lokale sturing? Dan is dit de functie voor jou!

Het bedrijf / The company

Binnen Nederland is Arla Foods in de categorie dagverse zuivel volop aan het groeien. Arla is ons snelst groeiende merk met een breed productportfolio. Denk bijvoorbeeld aan Arla Biologisch, Skyr en Lactofree. Om de groei in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een ervaren Brand Manager voor het Arla Biologisch portfolio.

De functie / The role

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen en activeren van het meest bekende en grootste Arla concept in de Nederlandse markt, Arla

Biologisch. Arla is marktleider binnen biologische zuivel en het is jouw challenge om deze positie verder te verstevigen. De rol is breed, je pakt het volledige spectrum van marketing op, waaronder strategie, NPD"s/ productontwikkeling, activatie en communicatie. Uiteraard stem je de strategie voor de Nederlandse markt af met je internationale collega"s en stakeholders. Je hebt de vrijheid zelf proposities te ontwikkelen, maar je kan ook putten uit de resources die de Europese organisatie Arla te bieden heeft. Je zoekt de juiste balans, resulterend in het beste resultaat voor de Nederlandse markt.

Jouw ultieme doel is leidend; Arla Biologisch nog verder laten groeien in Nederland. Dit doe je uiteraard niet alleen, in deze functie stuur je een brand manager aan. Lokaal werk je in een Concept Team samen met Sales Customer Marketing, Finance en Demand Planning voor het bepalen en behalen van jouw jaarplan.

Het profiel / Your profile

Je hebt tenminste een afgeronde Master opleiding richting Marketing. Daarnaast heb je 5+ jaar ervaring als marketeer in de FMCG-sector (food). Je hebt ervaring met het bouwen van een merk en hebt eerder gewerkt in een matrix-organisatie. Je bent strategisch en ook in staat om praktische vertaalslagen te maken. Resultaat gericht, durven doen, commercieel denken en mensen meenemen in jouw visie zijn competenties waar jij goed in bent. Daarnaast heb je ervaring in het begeleiden, coachen en aansturen van een Brand Manager.

Het aanbod / The offer

Een uitdagende, veelzijdige functie, waarbij je werkzaam zult zijn met een enthousiast team en binnen een ondernemende, open cultuur met korte lijnen. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie volop doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Reactie / Reaction

Reageer dan voor 8 oktober aanstaande. Bij vragen kun je contact opnemen met Dirkjan Boels (Recruiter) op telefoonnummer 06-50506603.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Arla Foods
Vacaturesteller:
Arla Foods
Standplaats:
Nijkerk

Geplaatst op FMF: 26 september 2019

Branche: Food
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 5-10 jaar, > 10 jaar