home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Support apothekerbedrijfslogo

Introductie

Als support apotheker ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de farmaceutische zorg en een adequate bedrijfsvoering in de gedetacheerde apotheek.

Het bedrijf / The company

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots ruim 60 apotheken in Nederland. We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van patiƫnten en de goede zorg die we bieden. De klant staat bij Boots altijd voorop. Onze medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel.

De functie / The role

e levert een belangrijke bijdrage aan het functioneren en welzijn van het team en voert indien nodig veranderplannen door. De implementatie en uitvoering van best practices binnen de apotheken is een belangrijk onderdeel van deze functie. Je bent een vertegenwoordiger van de centrale organisatie. Dit betekent dat je middels een positieve, constructieve en oplossingsgerichte houding het beleid en de koers van de organisatie uitdraagt en mogelijke problemen en vraagstukken tot gewenste resultaten en/of oplossingen brengt. Kortom, kwaliteit van zorg, sfeer, ondernemerschap en financiƫn zijn de sleutelwoorden.

Het profiel / Your profile

Je bent een ervaren, proactieve en stressbestendige apotheker. Je bent een teamplayer die de medewerkers kan enthousiasmeren en tot de beste prestaties kan leiden. Je beschikt over:

- Actuele kennis van de relevante wet en regelgeving
- Apothekers registratie
- Ervaring in het aansturen van medewerkers
- Goede communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus

Het aanbod / The offer

Wij bieden je een uitdagende functie waarin jij jouw kennis en talenten goed kunt laten zien. Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zo hebben we in nauwe samenwerking met Nyenrode Business Universiteit een uniek management development programma ontwikkeld om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Een leaseauto behoort ook tot de arbeidsvoorwaarden.

Reactie / Reaction

Voor meer informatie kun je terecht bij Giselle Tak (Regiomanager) op telefoonnummer 06-11352542.

Tenslotte ..... / Finally ....

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Boots
Vacaturesteller:
Alliance Healthcare
Standplaats:
Noord Oost Nederland

Geplaatst op FMF: 02 september 2019

Branche: Farma & Biotech, Healthcare
Functie: Apothekers algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar