home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Lab Technician QCIntroductie

Oss | QC Technician | MLO/HLO | GMP | HPLC | IC | Analytische Chemie | Quality Control

Het bedrijf / The company

Onze klant is een wereldwijde leverancier van actieve stoffen aan de farmaceutische industrie. Ondersteunend aan de productie is de Quality Control afdeling. Deze afdeling bestaat in totaal uit 9 groepen en voert analyses uit aan tussenproducten, halffabricaten, start- en eindmaterialen. Ook de gebruikte oplosmiddelen worden getest. Daarnaast is QC betrokken bij probleemoplossingen en verbeteringsactiviteiten. De analyses worden uitgevoerd onder cGMP-condities en andere richtlijnen.


De functie / The role

Als Lab Technician voer je de meest voorkomende chemisch-fysische analyses uit van grondstoffen, tussen- en eindproducten ten behoeve van vrijgifte-onderzoek, procescontrole, stabiliteits- en R&D-onderzoek. Je acteert als een onderdeel van de Quality Control en je bent verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en rapportage van de analyses, waarbij je rekening houdt met de GMP-richtlijnen. Naderhand zorg je er ook voor dat alle resultaten kloppen.

Het profiel / Your profile

Om succesvol te zijn in de rol als Lab Technician QC heb jij een MBO/HBO opleiding in de richting van Analytische Chemie afgerond. Gedurende jouw studie en stages heb jij ervaring opgedaan met natchemische analyses en chromatografie (voornamelijk HPLC en IC). Als je kennis hebt van GMP en/of ISO richtlijnen is dit mooi meegenomen.

Als persoon werk jij nauwkeurig en accuraat. Jij kan goed tegen stress en werkt het liefst in teamverband. Af en toe werken in het weekend is voor jou ook geen probleem. Kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal is verplicht.

Het aanbod / The offer

Hays Detachering | Dit project begint met een halfjaar, waarbij lange termijnmogelijkheden tot de mogelijkheden behoort. Bij het project hoort een prima startsalaris en worden jouw reiskosten vergoed.


Reactie / Reaction

Ben je nou ge√Įnteresseerd geraakt in deze rol als QC Tehnician, klik dan op 'Solliciteer nu' om jouw up-to-date CV op te sturen of bel ons! Is deze rol nou niet helemaal geschikt voor jou, maar je bent wel op zoek naar een andere functie, neem dan gerust contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carri√®remogelijkheden.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Hays
Vacaturesteller:
Hays
Standplaats:
Oss

Geplaatst op FMF: 27 augustus 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar