home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Oogartsbedrijfslogo

Introductie

Je gaat werken in het St. Anna Ziekenhuis, een regionaal ziekenhuis met vrijwel alle disciplines, ruim 90 specialisten en een capaciteit van 320 bedden. Wij bieden persoonlijke, kwalitatief hoogwaardige zorg en service, waarbij de patiënt altijd één op één contact heeft met de specialist.

Het bedrijf / The company

et profiel van het St. Anna Ziekenhuis is dat van een volwaardig basisziekenhuis in combinatie met de speerpunten chronische ziekten, electieve zorg, sport en bewegen en ouderenzorg. Gestreefd wordt daarbij naar een excellente samenwerking met huisartsen in 1e en 1,5e lijn. De ambitie hierbij is dat het St. Anna Ziekenhuis zich verder ontwikkelt tot netwerkorganisatie.

Werken bij het St. Anna Ziekenhuis betekent dat je als collega wordt gewaardeerd voor je persoonlijke inbreng. Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen en wordt betrokken bij belangrijke beslissingen om de zorg- en dienstverlening te optimaliseren. We staan voor betekenisvolle werkcontacten en geloven dat het persoonlijk werkgeluk bijdraagt aan een tevreden patiënt en cliënt.

De Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf St. Anna Zorggroep U.A. (MSBA) is in 2015 opgericht en bestaat uit 75 vrijgevestigde medisch specialisten en in totaal 25 chefs de clinique, physician assistents en arts-assistenten. De Coöperatie onderneemt namens en met alle aangesloten vrijgevestigd specialisten (leden) en levert de medisch specialistische diensten aan het St. Anna Ziekenhuis en aan regionale tweedelijns klinieken. Er wordt geïnvesteerd in de inzet van capaciteit medisch specialisten gekoppeld aan vernieuwing van behandelconcepten en zorgpaden (VBHC), kwaliteit en veiligheid, opleiding en HR-beleid evenals in medische apparatuur.

De functie / The role


Wat ga je doen?
Het St. Anna Ziekenhuis en de afdeling oogheelkunde vormen een professionele werkomgeving met korte lijnen en een informele sfeer waar men open staat voor elkaars ideeën. De energieke en gedreven vakgroep staat voor uitstekende basiszorg, waarbij professionaliteit, veiligheid en individuele aandacht centraal staan in het patiëntencontact.

Onze vakgroep bestaat nu uit 3 allround oogartsen en we hebben de wens een 4e collega erbij te krijgen, zodat we optimaal het aanbod van patiënten in de regio kunnen bedienen. Als lid van onze vakgroep heb je een kwart van de inspraak in onze gezamenlijke beslissingen. Wij worden ondersteund door een zeer gemotiveerd team bestaande uit 4 TOA"s, 4 orthoptisten, 1 optometrist, 2 contactlensspecialisten, 7 doktersassistenten en 2 secretaressen. Daarnaast maken we deel uit van een regionale samenwerking wat betreft de weekenddiensten (5 locaties met in totaal 23 deelnemende oogartsen).

Als oogarts in onze vakgroep ben je verantwoordelijk voor de polikliniek en de verschillende ingrepen. Daarvoor zijn alle gangbare diagnostische en therapeutische mogelijkheden aanwezig, waaronder IOL-master, Humphrey perimeter, OCT, FAG, ultrasonografie, Nd:YAG-laser en patroonlaser. De operatieve ingrepen worden verricht op een poliklinische behandelkamer en een goed geoutilleerde operatiekamer.

Het profiel / Your profile


Wat breng je mee?
Wij zoeken een ondernemende collega die de oogheelkunde in de breedte beheerst en hierin dagelijks excellente zorg wil leveren. Wij vinden een vriendelijke omgang met patiënten en medewerkers een belangrijke eigenschap. Uiteraard is er ruimte voor het uitoefenen of ontwikkelen van een aandachtsgebied. Het verrichten van cataractchirurgie is een mogelijkheid maar geen vereiste.

Zowel collega"s met enkele jaren ervaring als ook collega"s die binnenkort de opleiding afronden worden van harte uitgenodigd te reageren.

Het aanbod / The offer


Je kunt rekenen op
Je wordt lid van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf St. Anna Zorggroep U.A. (MSBA) conform de daarvoor geldende statuten en ledenovereenkomst. Een inverdienregeling kan deel uitmaken van de overeenkomst. Toetreding zal geschieden volgens de richtlijnen van de Orde van Medisch Specialisten.
Naast een prettige werkomgeving is de balans tussen werk en privé ook erg belangrijk. Daarom behoort parttime werken tot de mogelijkheden. De standplaats is Geldrop.

Reactie / Reaction

Interesse?
Ben je benieuwd wie je collega oogartsen zijn?
Koen Paarlberg, Arnaldo Gonçalves en Mari Elshout.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Mari Elshout (m.elshout@st-anna.nl), oogarts of Koen Paarlberg (k.paarlberg@st-anna.nl), oogarts. Beide zijn tevens te bereiken via telefoonnummer 040-2864374. Voor vragen betreffende de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoon 040-286 4885.
Wil je meteen solliciteren? Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton.

Een ontwikkel-assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
St. Antonius Ziekenhuis
Vacaturesteller:
St Anna ziekenhuis
Standplaats:
Eindhoven

Geplaatst op FMF: 02 juli 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar