home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

AstraZeneca - Medical Affairs Manager (CVRM)bedrijfslogo

Introductie

Ben je nu verantwoordelijk als Medical Affairs Manager bij een kleinere farmaceut? En/of heb je stevige strategische ervaring als Senior Medical Advisor of Senior MSL en ben je toe aan een volgende stap om een team van Medical Advisors aan te sturen?

Het bedrijf / The company

AstraZeneca is een bevlogen, internationale, door innovatie-gedreven biofarmaceutische organisatie. De belangrijkste inspiratie voor het ontwikkelen van onze innovatieve geneesmiddelen is wetenschappelijk onderzoek. We hebben de passie om, in onze therapeutische gebieden (Respiratoire, Oncologische en Cardiovasculaire/Metabole aandoeningen) de behoeften van de patiënten waar te maken. Daar doen we het voor! Onze innovatieve medicijnen worden wereldwijd door miljoenen patiënten gebruikt.
Wij hebben internationaal meer dan 59.000 werknemers, verdeeld over zes werelddelen. Gezamenlijk werken we aan een doel: het verschil willen en kunnen maken voor de gezondheidszorg en in de kwaliteit van leven van onze patiënten. Onze kernwaarden zijn: "we follow the science", "we put patients first", "we play to win", "we do the right thing", "we are entrepreneurial". Dat doen we in Nederland met zo"n 200 energieke collega"s, met het hoofdkantoor in het World Trade Centre Den Haag. Een nieuwe locatie met inspirerende werkruimtes om onze onderlinge samenwerking nog meer te verbeteren!


De functie / The role

Ben je nu verantwoordelijk als Medical Affairs Manager bij een kleinere farmaceut? En/of heb je stevige strategische ervaring als Senior Medical Advisor of Senior MSL en ben je toe aan een volgende stap om een team van Medical Advisors aan te sturen?

Ben je een leider, heb je leiderschapskwaliteiten en kun je goed belangrijke beslissingen nemen? Wil je graag een stap maken naar een grotere, meer complexe internationale organisatie met carrière-mogelijkheden?
Waarbij je samen met je team de koers gaat bepalen?

Lees dan verder, want AstraZeneca zoekt naar een energieke en ambitieuze:

Medical Affairs Manager (CVRM)
Fulltime (4 dagen per week is bespreekbaar)
WTC te Den Haag

Jouw uitdaging:
Als Medical Affairs Manager (intern heet deze functie Medical Lead) ben je verantwoordelijk voor de medical affairs strategie van de cardiovasculaire product portfolio voor bestaande & toekomstige indicaties en voor de lancering van nieuwe producten. Het is essentieel dat je een beeld en visie hebt hoe het zorglandschap er vanuit een cardiovasculair perspectief in Nederland uitziet en welke ontwikkelingen ons te wachten staan. Je identificeert welke activiteiten belangrijk zijn om de waarde van ons productportfolio voor de relevante stakeholders zichtbaar te maken.

Deze uitdaging ga je aan samen met jouw team van gedreven, zelfstandige professionals.

Wat ga je doen?
Je coacht en ontwikkelt je team van 3 a 4 zelfstandige Medical Advisors, bevordert een actieve feedbackcultuur en biedt wetenschappelijk, strategisch leiderschap aan.
Neemt leiding in de ontwikkeling en implementatie van het geïntegreerde medisch plan / marketing plan (iMAP, One4all) en bent verantwoordelijk voor het bijbehorende medische budget.
Je fungeert als medische beoordelaar voor activiteiten en promotiemateriaal in overeenstemming met de compliance richtlijnen.
Je bent betrokken bij de beoordeling van Externally Sponsored Reasearch-voorstellen als onderdeel van de lokale review board en je ondersteunt de voortgang volgens vastgestelde mijlpalen.
Levert proactief medisch wetenschappelijke expertise en inzichten voor de crossfunctionele brandstrategie om een succesvolle introductie (= prelaunch-activiteiten) en life cycle management (LCM) van nieuwe & groeiproducten te garanderen.
Ontwikkelt en verbetert professionele relaties met HCP's / KEE's, professionele verenigingen en patiëntenorganisaties.
Biedt medische expertise om de regelgevings- en vergoedingsomgeving vorm te geven en werkt samen met de vergoedingsautoriteiten om een snelle en hoogwaardige markttoegang voor AstraZeneca-producten te bereiken.Het profiel / Your profile

Wat vragen we van jou?
o Afgeronde WO opleiding, (bio)Medische richting, bijvoorbeeld Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen of aanverwant.
o Minimaal 8 jaar werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar ervaring als Medical Science Liaison (MSL) of Medical Advisor binnen een farmaceutische organisatie.
o Minimaal 2 jaar management-ervaring, ervaring met het motiveren en coachen van een team van professionals, waarbij je vanuit je senioriteit "boven de groep" kunt staan.
o Ervaring met CVRM (Cardiovasculair Risico Managent) heeft een sterke pre.
o Medisch strategische ervaring, ervaring met het opstellen van bijvoorbeeld een strategisch medical affairs plan.
o Sterke netwerker, goed zijn in het opbouwen en onderhouden van netwerken! Een bestaand netwerk binnen CVRM meenemen is een sterke pre.
Competenties: proactief, goed kunnen prioriteren, sterke analytische en conceptuele kwaliteiten, strategisch inzicht, goed ethisch kompas, integer. Overtuigingskracht.


Het aanbod / The offer

Wat hebben wij jou te bieden?
o Werken binnen een internationale, ambitieuze organisatie met een zeer interessante portfolio en een veelbelovende pijplijn.
o De kans om mee te werken aan het structureel veranderen van de manier waarop de Nederlandse stakeholders aankijken tegen de optimale benadering van patiënten met cardiovasculaire problematiek en of diabetes.
o Werken in een state of the art office environment in het hart van Den Haag
o Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling dmv interne opleiding en trainingen. Doorgroeimogelijkheden, ook internationaal.
o Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, minimaal 27 vakantiedagen op basis van fulltime werkweek, auto.


Reactie / Reaction

Als je interesse hebt en wilt solliciteren ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Ga hiervoor naar de apply button onderaan deze vacature.
Je kunt jouw CV & motivatiebrief uploaden onderaan de tweede pagina, graag ontvangen wij ook een motivatiebrief waarom je geïnteresseerd bent voor de vacature.Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
AstraZeneca
Vacaturesteller:
AstraZeneca
Standplaats:
Den Haag

Geplaatst op FMF: 14 mei 2019

Branche: Medical
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 5-10 jaar