home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Junior Category Manager KWbedrijfslogo

Introductie

Wil jij je storten in de commerciële wereld en bouwen aan assortimenten en nieuwe onderscheidende concepten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie / The role


In deze veelzijdige functie van Junior Category Manager ben je een belangrijke schakel in het succes van één van de KW assortimentsgroepen binnen Jan Linders. Binnen zo"n assortimentsgroep draag je gezamenlijk met de Category Manager de verantwoordelijkheid voor onder andere de strategie, inkoop, promotie én het assortiment. Hierbij laat je zien onderscheidende waarde te creëren op het gebied van actie, assortiment, en dien je bij te dragen aan de (door-) ontwikkeling van nieuwe concepten. Verder ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en het verzorgen van diverse activiteiten voor de Category Manager. Denk hierbij aan het voorbereiden van (jaar) gesprekken met leveranciers, het borgen van promoties, bijdrage leveren aan categorieplannen en ben je aanspreekpunt voor leveranciers en interne contacten. Dit alles in lijn met (externe) ontwikkelingen en de vastgestelde formule-, kwaliteit- en rendementskaders. In deze functie rapporteer je aan de Category Manager.

Het profiel / Your profile


Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een aanstormend Category Management talent vol met ambitie en winnaarsmentaliteit, klaar om deze uitdagende stap te maken binnen de supermarktbranche. Je bent commercieel ingesteld met een afgeronde HBO of WO opleiding. Je hebt een sterk analytisch vermogen en bent in staat om analyses om te zetten in concrete plannen en acties om optimale resultaten binnen je assortimentsgroep te behalen.

Het aanbod / The offer

Deze functie wordt gezien als een doorgroeifunctie voor een ambitieuze en getalenteerde starter die zich wil door ontwikkelen tot Category Manager. Je werkt in een dynamische omgeving waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Werken bij Jan Linders is niet alleen werken in een Retail omgeving. We blijven continu veranderen. In dit familiebedrijf werkt iedereen met passie om de hoogste kwaliteitsnormen voor de klanten te behalen. We werken in een informele sfeer en staan voor een professionele omgeving die resultaat- en klantgericht is.

Reactie / Reaction


Denk je dat jij diegene bent die wij zoeken? Overtuig ons met je motivatie en cv, en solliciteer via de 'Solliciteer' button.

Wil je nog wat meer informatie? Dit kan bij Richard Versleijen (Unit Manager KW), via rversleijen@janlinders.nl.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Jan Linders
Vacaturesteller:
carriere.nu
Standplaats:
Nederland

Geplaatst op FMF: 01 april 2019

Branche: Food
Functie: Management
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar