home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Account Manager Cardiovasculair Flevoland / Bayer / 40 uurbedrijfslogo

Introductie

Hou je van sales, netwerken en oprechte toegevoegde waarde leveren? Denk je dat je medisch inhoudelijke informatie goed kunt vertalen naar commerciële kansen? Wil je collega"s die net zoals jij professioneel gedreven, commercieel, maar - net zo belangrijk - ook erg leuk zijn? Solliciteer dan nu voor de functie Account Manager Cardiovasculair (regio Flevoland) bij Bayer.

Het bedrijf / The company


Bayer is een wereldwijd opererende onderneming met kernactiviteiten in de Life Science-sectoren van de gezondheidszorg en de landbouw. Bayer wil met zijn producten en diensten de mens tot nut zijn en bijdragen tot een hogere levenskwaliteit. Bij Bayer kan je deel uitmaken van een bedrijfscultuur waar passie om vooruit te denken gewaardeerd wordt en waar medewerkers de mogelijkheid krijgen om echt een verschil te maken.

De functie / The role


Wat ga je doen als account manager?

Oprechte toegevoegde waarde komt voort uit jouw vermogen om relaties te creëren en lange termijn relaties op te bouwen met medisch specialisten (cardiologen/internisten/longartsen), ziekenhuisapothekers en huisartsen. Dat doe je door hen te informeren en adviseren over onze uitstekende producten.

Aan jou dus de taak om daar een expert in te worden én te blijven. Dat doe je zelfstandig door het bezoeken van congressen, onderzoeken van nieuwe medische ontwikkelingen en het analyseren van markttendensen. Wij zullen je daar een handje mee helpen door het faciliteren van trainingen en opleidingen.

Je rapporteert in deze functie aan de National Sales Manager en je kunt rekenen op extra ondersteuning van een Field Coach.

Het profiel / Your profile


Wat vragen wij?

Een afgeronde hbo-opleiding
Aantoonbare commerciële drive, ervaring en successen
Twee jaar commerciële ervaring
Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
Uitstekende communicatieve vaardigheden
je woont bij voorkeur in de regio Flevoland

Natuurlijk is het een pre als je verstand hebt van Cardiovasculair, maar het belangrijkste is dat je het interessant vindt om medische kennis te vergaren, te vertalen naar commerciële kansen en deze door jouw persoonlijkheid te verzilveren.

Het aanbod / The offer


Wat bieden wij je?

We geloven als TOP-employer dat onze medewerkers het verschil maken. Wij voegen de daad bij het woord door o.a. een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aan te bieden:

Goed basissalaris met 8% vakantietoeslag, 13e maand en een prestatiebonus
Vergoeding voor jouw "home office"
Auto, laptop & mobiel van de zaak
34 vakantiedagen, waarvan vijf collectiviteitsdagen
Goede pensioenregeling, met slechts 4% eigen bijdrage
Internationale carrièremogelijkhedenDaarnaast kun (en moet) je jezelf volop ontwikkelen met ondersteuning van onze interne trainingsafdeling en uitgebreide trainingscatalogus.

Reactie / Reaction


Heb je nog vragen?
Onze recruiter Stef Auburger beantwoordt deze graag als je hem belt via +31(0)6-28215872 of mail naar stef.auburger.ext@bayer.com.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Bayer
Vacaturesteller:
Bayer
Standplaats:
Mijdrecht

Geplaatst op FMF: 26 maart 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar