home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Business Developer - Science Recruitmentbedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

LabResource is de grootste laboratorium-recruitment organisatie in Nederland voor ervaren professionals en starters met een wetenschappelijke of laboratoriumachtergrond op WO, HLO en MLO niveau.LabResource is een onderdeel van ASGN.

Extra info

De Business Developer Science Recruitment combineert commerciele skills met laboratoriumkennis en communicatieve vaardigheden en mensenkennis in een dynamische recruitment organisatie. LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumcoördinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Voor deze rol zoeken wij een persoon die ervaring als account manager, sales representative, business developer of business development manager of aanverwante ervaring heeft in de sales. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians, business developer, sales consultant . Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.

De functie / The role

LabResource, marktleider op het gebied van laboratoriumrecruitment is op zoek naar een Business Developer om het team op het hoofdkantoor op Schiphol te versterken. Als Business Developer breng je de markt in kaart en bouw je het LabResource marktaandeel uit door de samenwerking met bestaande klanten verder uit te diepen en met prospects een samenwerkingsverband op te starten. Tot het portfolio behoren klanten varierend van start-ups tot gerenommeerde multinationals welke werkzaam zijn in de volgende sectoren: life sciences, chemie, petrochemie, levensmiddelen sector, cosmetica, etcJe bent in deze rol verantwoordelijk voor:- Benaderen van prospects en uitvoeren van koude en lauwe acquisitie- Bezoeken van klanten en het vertegenwoordigen van LabResource op locatie en bij beurzen.- Verwerken van klantaanvragen en het geven van presentaties- Aanbestedingstrajecten / Tender overeenkomsten De Business Developer zal 1 √° 2 dagen op locatie bij klanten te vinden zijn en de overige dagen op het hoofdkantoor op Schiphol. Vanzelfsprekend is dit een positie met zicht op een vast dienstverband.

Het profiel / Your profile

De ideale kandidaat herkent zich in het volgende profiel:- HBO of WO opgeleid. Laboratorium achtergrond is een pré.- Minimaal 2-5 jaar ervaring in Business Development / Sales / Account Management, bij voorkeur in een relevante sector.- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels en communiceert makkelijk op verschillende niveaus.- Persoonlijkheid: gemotiveerd, strategisch, zelfstartend, doelgericht en een teamspeler.- Je bent fulltime beschikbaar en woont binnen 45 km reisafstand van Amsterdam Schiphol.

Het aanbod / The offer

LabResource biedt naast deze uitdagende functie in een dynamisch team een competitief salaris, aantrekkelijke bonusregeling en een lease auto. Bezoek voor meer informatie onze website, www.labresource.nl, of neem contact op met Eelke vd Boogerd, Lead Recruiter, tel. 020-4069750. Om te reageren kan je solliciteren per email met een begeleidende motivatie. Mail naar evdboogerd@labresource.nl en reageer aub NIET via de 'solliciteerknop'.

Reactie / Reaction

Interesse, klik op de solliciteerknop om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 020 - 406 97 50 of een CV per e-mail toesturen naar evdboogerd@labresource.nl.

Tenslotte ..... / Finally ....

Een competitief salaris, aantrekkelijke bonusregeling en een lease auto.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LabResource Schiphol
Vacaturesteller:
Eelke van den Boogerd
Standplaats:
Schiphol

Geplaatst op FMF: 15 maart 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: Marketing / Sales, QA / regulatory
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, > 10 jaar