home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

ProcestechnoloogIntroductie

Sushi Ran is een modern productiebedrijf, opgericht in 1986. Bij ons bedrijf worden op ambachtelijke wijze sushi en andere Japanse maaltijden gemaakt.

Het bedrijf / The company

Authentieke grondstoffen en bereidingswijzen, pure smaken en verleiding zie je terug in het gehele assortiment. Sushi Ran vernieuwt haar producten continu om voorop te lopen in de consumententrends. De cultuur binnen Sushi Ran is er één gericht op samenwerking, een 100% service naar de klant en 100% toewijding aan hygiëne en kwaliteit. Sushi Ran maakt de kwalitatief hoogwaardige Japanse maaltijden toegankelijk voor een groot publiek.

Sushi Ran B.V. heeft gebaseerd op authentieke Japanse bereidingswijzen sushi ontwikkeld die zich onderscheid door behoud van de delicate kwaliteit gedurende de gehele houdbaarheidstermijn. Vanuit de Japanse "Kai Zen" (verbetering ten goede) zoekt Sushi Ran continu naar wegen om de sushi nog lekkerder te maken.

De functie / The role

Sushi is een uniek product waar gekookte rijst, rauwe vis en gesneden groenten samenkomen in één product met beperkte houdbaarheid. Dit biedt een unieke kans om met alle facetten van voedingsmiddelen te kunnen werken.

Tijdens een inwerktraject word je bekend gemaakt met alle afdelingen in ons bedrijf. Denk aan onze rijstkeuken, de visverwerking, de sushi-productie, de inpakafdeling, de inkoop en onze expeditie. Je maakt kennis met onze teamleiders, operators en monteurs met wie je nieuwe uitdagingen op gaat pakken. Met door Sushi Ran betaalde training maak je kennis met de "kaizen-" en "six sigma"-gereedschapskist die jou en de productieteams gaat helpen.

Binnen Sushi Ran liggen vervolgens een aantal interessante projecten voor je klaar; bijvoorbeeld onderzoek doen naar de korrelstructuur in onze sushi rijst. De beheersing van pH en interne tht van onze vullingen en toppings, kunnen aan bod komen, evenals een beschermende gasomgeving voor de consumentenverpakking van de sushi of het verfijnen van een testsystematiek voor dagelijkse panel-keuringen van onze producten.

Het profiel / Your profile

Profiel

Opleiding HBO/HAS of vergelijkbaar niveau
Minimaal 2 - 4 jaar werkervaring
Vanwege de variëteit in uitdagingen is een nieuwsgierige en leergierige houding en het zelf willen weten en begrijpen net zo belangrijk als je ambitie om je opgedane kennis en ervaring te delen met je collega"s
Samenwerken vinden wij heel belangrijk, maar je bent niet bang als het nodig is de functionele leiding te pakken en verantwoordelijkheid te nemen


Het aanbod / The offer

Een perfecte tweede carrièrestap waarin je in een compact team kunt bekwamen in de volle breedte van alle facetten van de internationale voedingsmiddelenindustrie.
Een unieke kans om een authentiek en uniek product nog lekkerder te maken, en dit bij iedereen in Nederland en België in het boodschappenmandje te krijgen.
Interessante en marktconforme Arbeidsvoorwaarden op grond van de CAO voor de Gemaksvoedingindustrie. Denk aan minimaal 200 vakantie-uren per jaar, 120 ATV uren per jaar, een vaste eindejaarsuitkering en het keuzemodel arbeidsvoorwaarden.
Een prima pensioenvoorziening bij ons pensioenfonds VLEP, waaronder een goed partnerpensioen en diverse WGA verzekeringen.
Flexibele werktijden & de mogelijkheid voor een 4-daagse werkweek (4 x 8 uur).
Bij gebleken geschiktheid wordt een vast contract in het vooruitzicht gesteld.

Sushi Ran heeft de Werving & Selectie volledig en exclusief uitbesteed aan Nutri-akt. Sollicitaties via andere weg worden niet in behandeling genomen.

Reactie / Reaction

Contactpersoon

Ad de Rooij
Directeur

a.derooij@nutri-akt.nl
0620365052


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Sushi Ran
Vacaturesteller:
Nutri-akt
Standplaats:
Leimuiden

Geplaatst op FMF: 05 maart 2019

Branche: Food
Functie: QC / Laboratory, Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar