home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

QA managerIntroductie

Sushi Ran is een modern productiebedrijf, opgericht in 1986. Bij ons bedrijf worden op ambachtelijke wijze sushi en andere Japanse maaltijden gemaakt.

Het bedrijf / The company

Authentieke grondstoffen en bereidingswijzen, pure smaken en verleiding zie je terug in het gehele assortiment. Sushi Ran vernieuwt haar producten continu om voorop te lopen in de consumententrends. De cultuur binnen Sushi Ran is er één gericht op samenwerking, een 100% service naar de klant en 100% toewijding aan hygiëne en kwaliteit. Sushi Ran maakt de kwalitatief hoogwaardige Japanse maaltijden toegankelijk voor een groot publiek.

Sushi Ran B.V. heeft gebaseerd op authentieke Japanse bereidingswijzen sushi ontwikkeld die zich onderscheidt door behoud van de delicate kwaliteit gedurende de gehele houdbaarheidstermijn. Vanuit de Japanse "Kai Zen" (verbetering ten goede) zoekt Sushi Ran continu naar wegen om de sushi nog lekkerder te maken.

De functie / The role

Sushi is een uniek product waar gekookte rijst, rauwe vis en gesneden groenten samenkomen in één product met beperkte houdbaarheid. De eisen van NVWA en IFS, de "clean label"-voorschriften van internationale retailers, de authentieke culinaire bewerkingsstappen en de voorkeuren van Europese consumenten komen samen in een unieke functie.

Als manager van het QA/QM-team (2fte) speel je een cruciale rol in een relatief kleine, maar wel slagvaardige organisatie waar alle aspecten van het kwaliteitsmanagement samenkomen:
Actueel houden, auditen en verbeteren van onze kwaliteitssystemen (IFS, NVWA, MSC/ASC)
Toezicht houden op systemen, registraties en signaleringen voor de kritische kwaliteitsbeheersingsstappen in onze operatie (temperatuur, fifo, pH, labeling, tht, hygiene)
Supplier management, ingredient specifications, lab sampling
Recepten- en labelbeheer incl. beheer in externe systemen (trace one, trustbox, GS1)
Klachtenmanagement klanten en leveranciers
Ondersteunen van kwaliteitsverbeteringsinitiatieven binnen sales (NPD) en Productie (Continuous Improvement, TQM, Kai-Zen)
Proactief beantwoorden van interne en externe vragen m.b.t. kwaliteit, milieu, veiligheid & arbo
Centrale speler in ons kwaliteitsteam en ons veiligheidsteam


Het profiel / Your profile

Profiel

Opleiding op HBO/HAS of vergelijkbaar niveau
Ongeveer 4 jaar relevante werkervaring
Vanwege de variëteit in uitdagingen is een nieuwsgierige en leergierige houding en het zelf willen weten en begrijpen net zo belangrijk als je ambitie om je opgedane kennis en ervaring te delen met je collega"s
Samenwerken vinden wij heel belangrijk, maar je bent niet bang als het nodig is de functionele leiding te pakken en verantwoordelijkheid te nemen
Natuurlijk is kennis van NVWA-infoblad 85 Ready-to-Eat, Reflex-software en zaken als GS1, trace one, trustbox of MSC/ASC een pré, maar belangrijker vinden wij het om de juiste persoon te


Het aanbod / The offer

Een perfecte carrièrestap waarin je jezelf in een compact team kunt bekwamen in de volle breedte van alle facetten van de internationale voedingsmiddelenindustrie.
Een unieke kans om een authentiek en uniek product nog lekkerder te maken en dit bij iedereen in Nederland en België in het boodschappenmandje te krijgen.
Interne doorgroei- en scholingsmogelijkheden.
Interessante en marktconforme Arbeidsvoorwaarden op grond van de CAO voor de Gemaksvoedingindustrie. Mogelijkheid tot parttime werken. Bij fulltime werken heb je 200 vakantie-uren en 120 ATV uren per jaar, een vaste eindejaarsuitkering en kun je gebruikmaken van ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden.
Flexibele werktijden & de mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek (4 x 8 uur).
Verder hebben wij een prima pensioenvoorziening bij ons pensioenfonds VLEP, waaronder een goed partnerpensioen en diverse WGA verzekeringen.

Sushi Ran heeft de Werving & Selectie volledig en exclusief uitbesteed aan Nutri-akt. Sollicitaties via andere weg worden niet in behandeling genomen.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Sushi Ran
Vacaturesteller:
Nutri-Akt
Standplaats:
Leimuiden

Geplaatst op FMF: 05 maart 2019

Branche: Food
Functie: QA / regulatory, Management
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar