home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

ANIOS Neurologiebedrijfslogo

Introductie

Ben je een ambitieuze, enthousiaste basisarts met belangstelling voor de neurologie? Wij verwelkomen graag meerdere nieuwe ANIOS Neurologie!

Het bedrijf / The company

Je toekomstige werkomgeving en collega"s

Máxima Medisch Centrum (MMC) is lid van de Samenwerkende Topklinische Opleidingsziekenhuizen. Ons ziekenhuis biedt een gezond opleidingsklimaat en een uitdagende werkomgeving met ruimte voor individuele ontwikkeling.

Binnen Neurologie zijn momenteel tien neurologen werkzaam en zes arts-assistenten Neurologie (ANIOS). Daarnaast is op de afdeling een verpleegkundig specialist werkzaam ten behoeve van de strokezorg en is er regelmatig een AIOS SEH of Ouderengeneeskunde die een stage Neurologie bij ons doorloopt.

De verpleegafdeling beschikt over 20 bedden, plus zes bedden op de Neuro Care Unit (NCU) en twee bedden ten behoeve van de TIA-service (dagbehandeling). Op onze polikliniek zijn vaste tijden ingericht voor diverse gespecialiseerde spreekuren om zo onze patiënten nog efficiënter te kunnen behandelen. Onze KNF-afdeling is goed geoutilleerd en biedt ruimte voor alle mogelijke neurologische onderzoeken. Alle opleidingen en trainingen worden gecoördineerd door de MMC Academie.

De functie / The role

Deze functie biedt je de gelegenheid om je als arts verder te ontplooien.

Je werkzaamheden als ANIOS Neurologie

Je loopt visites op de afdeling en geeft invulling aan de patiëntenzorg op de afdeling.
Je participeert in de consultvoering op de Spoedeisende Hulp en binnen de kliniek.
Je verricht zelfstandig poliklinisch spreekuur, waar je kennismaakt met de diverse neurologische ziektebeelden.
Je doet zelfstandig het CTS-spreekuur en participeert in de diensten.
Wekelijks wordt er onderwijs gegeven.
Wij bieden eventueel de mogelijkheid tot het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

Het assistentschap bij Neurologie kan tevens een opstap zijn naar een opleidingsplaats. Wij hebben goede contacten met diverse opleiders; bij goed functioneren verdien je vanzelfsprekend onze steun bij het vinden van een opleidingsplaats.

Het profiel / Your profile

Deze functie past bij je als

Je een ambitieuze, enthousiaste basisarts bent met belangstelling voor de neurologie.
Je vanzelfsprekend beschikt over goede communicatieve vaardigheden en omgangsnormen.
Je in acute situaties het hoofd koel weet te houden en adequaat kunt handelen.


Het aanbod / The offer

Waarom kies je voor MMC?

Wij zijn een STZ-ziekenhuis (met locaties in Veldhoven en Eindhoven) met meerdere topklinische functies. Onze ruim 3400 medewerkers, waaronder ruim 200 medisch specialisten, leveren iedere dag weer hoogwaardige en vernieuwende zorg.
Ons doel is om Brabant gezonder te maken, we doen dan ook veel preventief.
We werken steeds meer vanuit waardegedreven zorg, waarbij samenwerking tussen verschillende afdelingen (maar ook verschillende zorgpartners) essentieel is.
Als opleidingsziekenhuis bieden wij diverse (vervolg)opleidingen aan, daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Wij stimuleren en faciliteren dit.
Wij bieden een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Deze functie is ingeschaald in FWG 65. Wij bieden u in eerste instantie een aanstelling voor de duur van zeven maanden, bij goed functioneren wordt dit contract verlengd tot maximaal 23 maanden.
Wij bieden het beste van twee werelden: ruimte voor ontwikkeling, innovatie en wetenschap binnen een vertrouwde, transparante en laagdrempelige omgeving.


Reactie / Reaction

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of maak een afspraak met mevrouw P.J. van den Berg, neuroloog, of mevrouw C.C.S. Delnooz, neuroloog, beiden te bereiken via telefoonnummer (040) 888 8410.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Maxima Medisch Centrum
Vacaturesteller:
Maxima Medisch Centrum
Standplaats:
Veldhoven

Geplaatst op FMF: 05 maart 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar