home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Team Manager KindIntroductie

Ziekenhuis Nij Smellinghe kenmerkt zich als gastvrij, met professionele collega"s, een fijne werksfeer en een drive om het beter te doen voor de patiënt.

Het bedrijf / The company

Binnen de ZVE Vrouw en Kind is de fertiliteitszorg, de geboortezorg, de zorg voor kinderen en de gynaecologie samengebracht. De ZVE is zorginhoudelijk te verdelen in gynaecologie, de kindergeneeskunde, de verloskunde en fertiliteit.

Primair willen wij tegemoet komen aan de wensen en belangen van onze patiënten. Daarom organiseren wij de zorg en bijbehorende verantwoordelijkheden langs de lijn van de klantreis. Daarbij is het van belang dat er interne en externe ketens worden gevormd, de al aanwezige verbinding en samenhang te versterken en de samenwerking tussen de individuele schakel te vergroten.

De functie / The role

Het betreft een leidinggevende functie voor het team Kind, wat onderdeel is van de ZVE Vrouw en Kind. Het team Kind bestaat uit de Poli Kindergeneeskunde en de Kinderafdeling.

Als Teammanager houd je het overzicht over de activiteiten van en teamrollen binnen de verschillende interdisciplinaire teams die je aanstuurt. Je bent aanspreekpunt van de medisch specialisten die zijn verbonden aan je team en samen zorgen jullie voor optimale condities voor patiëntenzorg en het halen van doelen en resultaten. Je brengt daarbij balans in het evenwicht tussen de belangen van je team en die van de patiënten en je ketenpartners. Je bent scherp in sturing op resultaat en financiën. Je analyseert en bewaakt daarbij de realisatie van productieafspraken en het afdelingsbudget en stuurt waar nodig bij. Je zorgt dat je medewerkers het te voeren beleid kennen, uitdragen en verder ontwikkelen. Je voert het personeelsbeleid uit en richt je daarbij op ontwikkeling binnen een klimaat van zelforganisatie.

Als vernieuwende leider kenmerkt je leiderschapsstijl zich doordat je in staat bent ruimte te geven en te coachen en waar nodig te sturen en kaders te stellen. Vanuit een ontwikkelopdracht faciliteer je zowel individuele medewerkers als team in hun volgende stap richting authentiek professioneel leiderschap. Je doet dit door medewerkers zoveel als mogelijk vanuit hun talenten te laten werken. Je talent is verbindend te zijn met voldoende distantie tot het primaire proces. Je biedt kaders in plaats van regels.

Op basis van de ontwikkelingen in je omgeving en je team lever je een actieve bijdrage aan de operationele beleidsontwikkeling van de ZVE.

Het profiel / Your profile


Ervaring en/of opleiding

HBO-opleiding;
relevante kennis van het primaire (zorg-)proces;
ervaring in het aansturen van interdisciplinaire teams;
goed in plannen, organiseren en afstemmen;
goed in het bewaren van overzicht;
in relatie tot je team stel jij je dienend, ondersteunend en open op;
afhankelijk van de situatie ben je kartrekker of aanvoerder;
je bent oprecht geïnteresseerd;
je bent goed in het ontdekken, herkennen en stimuleren van ieders talenten;
je beschikt over lef en daadkracht;
je weet jouw medewerkers positief te beïnvloeden;
en weet zo - samen met je team - de zorg nóg beter te maken.


Het aanbod / The offer

Het betreft een vaste baan, waarbij wordt gestart met een jaarcontract. Het bruto jaarsalaris is bij een fulltime dienstverband maximaal Eur. 54.834,- (FWG 55 inclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering).

Reactie / Reaction

Geen gedoe met alweer allerlei formulieren,
maar gewoon even een mailtje met je motivatie en je cv.

PS: Mocht het mailen via deze knop niet lukken,
dan kun je me ook altijd rechtstreeks bereiken via info@toffrecruitment.nl


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Ziekenhuis Nij Smellinghe
Vacaturesteller:
Toff recruitment
Standplaats:
Drachten

Geplaatst op FMF: 25 februari 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Management, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar