home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

(Senior) Quality Assurance Officer - QUA008578 -bedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

MSD is een wereldleider op het gebied van geneesmiddelen en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze vaccins, biologische therapieën en geneesmiddelen bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. We richten ons op aandoeningen die mensen ernstig belemmeren in hun functioneren of zelfs levensbedreigend zijn en die vragen om nieuwe geneesmiddelen. MSD is tevens pionier in biologische research & development voor diergezondheid.


Bij MSD geloven we in de kracht van verschillen van teams van getalenteerde medewerkers op alle niveaus. Uiteenlopende vaardigheden, ervaringen, achtergronden en culturele perspectieven helpen ons om beter inzicht te krijgen in de behoeften van diverse klanten, zorgverleners en patiënten. Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4500 medewerkers op drie verschillende locaties.

De functie / The role

Voor het Center of Excellence (CoE) Quality bij MSD in Haarlem zijn wij op zoek naar een

(Senior) Quality Assurance Officer


Over de functie
Als (Senior) Quality Assurance Officer draag je zorg voor controle op algemene cGMP compliance van onze productielocatie in Haarlem, leveranciers en contractlaboratoria. Deze controles worden uitgevoerd op basis van interne guidelines, procedures, ervaring en interpretatie van algemene wet -en regelgeving. Als Quality Assurance Officer neem je deel aan multidisciplinaire projecten als vertegenwoordiger van Quality.Welkom in ons team
De CoE Quality is verantwoordelijk voor het sturen en coördineren van het kwaliteitsbeleid van onze productielocatie in Haarlem, in overeenstemming met bestaande wet- en regelgeving. Hiertoe onderhouden de verschillende afdelingen contacten met alle Integrated Process Teams (IPT"s) en Centers of Excellence (CoE"s) van onze productielocatie in Haarlem en tevens met andere productiesites wereldwijd en het hoofdkantoor in de VS.

Binnen de afdeling zijn de activiteiten verdeeld over verschillende taakgroepen APR/PQR, Validatie, Auditing, Automation Compliance en Vendor Management.

Primaire verantwoordelijkheden

Rapporterend aan de QA Lead ben je als (Senior) Quality Assurance Officer verantwoordelijk voor onder meer:

Reviewen, adviseren en controleren van validatie projecten binnen de site. Binnen deze projecten ben je de vertegenwoordiger van Quality.
Het borgen van de gevalideerde status van cGxP processen, subsystemen en leveranciers.
De Quality rol invullen bij technische projecten, zowel op proces als op IT gebied.
Ondersteunen en controleren op de afhandeling van deviaties.
Controleren en autoriseren van GMP documenten, zoals SOP's kwalificatie/validatie documentatie en change control documentatie.
Ondersteunen van CoE"s en IPT"s bij het invoeren van wijzigingen in richtlijnen.
Het monitoren en auditen van CoE en IPT activiteiten m.b.t. compliance en het nemen van de nodige acties. Audits uitvoeren als interne Lead Auditor en het begeleiden van externe audits.
Beoordelen en goedkeuren van quality agreements met leveranciers.
Coördineren en communiceren van klachten naar exclusieve leveranciers van onze productielocatie in Haarlem en opvolgen van de verbeteringen bij diezelfde leveranciers.

Het profiel / Your profile

HBO/WO farmaceutische, proces-technische of chemische achtergrond, aangevuld met 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van kwaliteit;
Je hebt deze ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol als QA officer;
Je hebt ervaring met het werken onder GMP en/of GDP;
Ervaring met verpakkingstechnologie en/of productietechnologie is een pré;
Overtuigingskracht en resultaatgericht;
Nauwkeurig, flexibel en zelfstandig;
Goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift in de Nederlandse en Engelse taal.

Het aanbod / The offer

Werken bij MSD betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega"s. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

Een competitief salaris;
35,5 vakantiedagen;
8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
MSD Incentive Plan;
Een uitstekend pensioen;
Gratis gebruik sportschool;
Reiskostenvergoeding;
Verschillende trainingsmodules.

Reactie / Reaction

Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? We ontmoeten je graag!

Stuur ons jouw sollicitatie vandaag nog toe.
Heb je nog vragen? Laat het ons weten!
Stuur een app naar Barbara Razenberg (06-24904897) of een email naar barbara.razenberg@msd.com. Bellen mag natuurlijk ook.

Tenslotte ..... / Finally ....

Search Firm Representatives Please Read Carefully:
MSD is not accepting unsolicited assistance from search firms for this employment opportunity. Please, no phone calls or emails. All resumes submitted by search firms to any employee at MSD via email, the Internet or in any form and/or method without a valid written search agreement in place for this position will be deemed the sole property of MSD. No fee will be paid in the event the candidate is hired by MSD as a result of the referral or through other means.
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
MSD
Vacaturesteller:
Barbara Razenberg
Standplaats:
Haarlem

Geplaatst op FMF: 25 februari 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: QA / regulatory, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar