home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Traffic Brand Manager (HBO)bedrijfslogo

Introductie

Traffic Brand Manager

Het bedrijf / The company

Deze belangrijke speler binnen de FMCG sector levert haar producten aan afnemers op internationaal niveau. Dit innovatieve bedrijf gelooft in een duurzame relatie met hun klanten en maatschappelijke betrokkenheid. Wat deze organisatie bijzonder maakt is dat er een gemoedelijke sfeer hangt en er korte communicatie lijnen zijn, terwijl op internationaal niveau geopereerd wordt. Het is een creatief bedrijf dat veel aandacht steekt in de verpakking van het product, omdat zij geloven in een algehele unieke ervaring.De functie / The role

Als Traffic Brand Manager draag jij de gehele verantwoordelijkheid voor de aan jou toegewezen private labels en de bijbehorende interne- en externe communicatie uitingen, vanuit de filosofie van bedrijf en merk. Voor deze private labels stel je een productplan op en bewaak je de uitvoering hiervan. Jouw team bestaat uit vier personen, te weten nog twee andere Brand Managers en een Senior Brand Manager. Jullie zorgen er samen voor dat alle marketing en communicatie optimaal verloopt. Hierbij rapporteren jullie aan de Sales & Marketing Director. Binnen jouw functie als Traffic Brand Manager schakel je veel met andere afdelingen, maar ook merkeigenaren, internationale producenten en verschillende designbureaus. Onmisbaar is een goed inlevingsvermogen bij de klant, producent én eindgebruiker. Tevens worden er functie gerelateerde opleidingen en trainingen aangeboden om jouw kennis te blijven verbreden.
 
Daarnaast horen de volgende werkzaamheden tot je takenpakket:

 • Je bent in staat creatieve, prikkelende teksten, advertorials en promotiemateriaal te bedenken
 • Je hebt inlevingsvermogen in de eindgebruiker om daar vervolgens je productieplan op af te stemmen
 • Je gaat met verschillende klanten en opdrachtgevers in gesprek om hun wensen en behoeften in kaart te brengen
 • Je onderhoudt de website(s) en (social) media
 • Je maakt originele presentaties op een innovatieve manier
 • Je bewaakt, toetst en verbetert eigen werkprocessen en procedures op een actieve manier zodat je werkwijze efficiënt en effectief is


Het profiel / Your profile

De Brand Manager die wij zoeken is een georganiseerd, creatief persoon met een proactieve werkhouding. Gezien de vele lijnen binnen de functie moet je over goede communicatieve vaardigheden beschikken en je daarnaast flexibel kunnen opstellen. Je voelt geen drempel knopen door te hakken en weet steeds weer originele en bijzondere ideeën te bedenken. Daarnaast voel jij je het meest thuis in een klein bedrijf met een platte organisatiestructuur.
 
Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Commerciële Economie, Marketing Management, Bedrijfskunde of International Business and Management  
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in food product- of brandmanagement (bij voorkeur in een business to business omgeving in FMCG)
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Spaans of Frans is een pre
 • Je kunt goed overweg met programmas zoals Word, Excel, Outlook en verschillende presentatievormen en -programmas
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken


Het aanbod / The offer

Onze opdrachtgever biedt jou de mogelijkheid om in een dynamische, innovatieve en internationale werkomgeving een verschil te maken. Gekoppeld aan deze internationaal georiënteerde en uitdagende baan zijn marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Je salaris bedraagt tussen de 2.900 en 3.600 bruto per maand gebaseerd op een fulltime dienstverband en is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring.
 • Daarnaast biedt de opdrachtgever 26 vakantiedagen, is er de mogelijkheid om 2 vakantiedagen bij te kopen en bedraagt de vakantietoeslag 8%. 
 • Je komt direct in dienst op basis van een jaarcontract en hebt uitzicht op een vast dienstverband. De werktijden zullen maandag tot vrijdag van 08:3017:00 uur zijn.
 • Tevens zijn er, in overleg, mogelijkheden tot het volgen van functie gerelateerde opleidingen en cursussen en is er op de achtergrond een personeelsvereniging aanwezig.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel via de solliciteer online optie. Graag ontvangen wij je cv in Word-format (niet verplicht), zodat wij deze efficiënt kunnen verwerken in onze systemen. Het spreekt voor zich dat wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. Bij anonieme vacatures maken we altijd onze opdrachtgevers bekend voordat we jouw gegevens met hen delen. Wij reageren namelijk altijd binnen vijf werkdagen op jouw sollicitatie en als er een match is, bespreken we dan ook nadere ins en outs met betrekking tot onze opdrachtgever.
 
Na een eerste telefonische selectie nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor. Tevens gaan we -na jouw toestemming- referenties na. Op basis van onze bevindingen brengen we nader verslag uit aan de opdrachtgever. Bij de opdrachtgever volgen nog maximaal 3 gesprekken en een assessment.
 
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Manon van Lieshout, Recruitment Consultant, via het telefoonnummer +31 (0)85 105 0124. Wij staan je graag te woord. Wel kan het verstandig zijn om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen. Vaak zijn wij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als we al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel.
 
Ambieer je een baan in de levensmiddelenindustrie, maar is deze positie het net niet voor jou? Professionals in Food bemiddelt in heel Nederland voor productmanagers, accountmanagers, medewerkers binnendienst, productontwikkelaars, auditors, kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers, productiemanagers, procestechnologen, laboranten en analisten in de levensmiddelenindustrie. Past een dergelijke rol jou goed? Kijk dan snel op onze website en stuur ons een open sollicitatie!
 
Volg Professionals in Food ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van het nieuws en onze vacatures.
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Professionals in Food
Vacaturesteller:
Professionals in Food
Standplaats:
Zuid-Holland

Geplaatst op FMF: 12 februari 2019

Branche: Food
Functie: Marketing / Sales, Produktie/Engineering/Facility, Finance / IT / Inkoop
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar