home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Bedrijfsjournalist / Bladmanagerbedrijfslogo

Introductie

Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare

Het bedrijf / The company

Corporate Communicatie, onderdeel van de concernstaf Strategie, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het corporate communicatie- en merkbeleid. De belangrijkste communicatiedoelstellingen zijn bijdragen aan de missie en strategie van het Radboudumc, bouwen aan, behouden en het versterken van het imago en de reputatie, zowel intern als extern, en het boeien en binden (verrassen) van interne en externe stakeholders.

De afdeling Corporate Communicatie bestaat uit circa 30 collega"s, verdeeld over de volgende aandachtsgebieden:

Nieuws, pers- en wetenschapsvoorlichting - dit team onderhoudt contacten met de media, verzorgt de pers- wetenschapsvoorlichting, ondersteunt collega"s in mediacontacten, doet de woordvoering op corporate niveau en verzorgt de dagelijkse interne nieuwsvoorziening;
Communicatieadvies - dit team adviseert over communicatievraagstukken en -kansen en neemt de regie bij de uitvoering ervan;
Online - dit team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en beheer van internet en intranet, webcontent, social media platforms en beeld.

Verder zorgt een redactieteam voor in - en externe communicatiemiddelen.

Als team zijn we continu bezig om onze kwaliteit, kennis en kunde te verbeteren, met het oog op een zo groot mogelijke impact en bijdrage aan de doelstellingen van het Radboudumc.

Extra info


32-36 uur per week
Bepaalde tijd
1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
Publicatiedatum: 6 februari 2019
Sluitingsdatum: 26 februari 2019
Schaal 10: max € 60864 bruto per jaar bij volledig dienstverband (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)


De functie / The role

Ben je gek van magazines, heb je oog voor creatieve fotografie en draai je je hand niet om voor een goed interview en een sterke tekst? Heb je ruime ervaring met bladenmaken, het aansturen van een redactie, het bewaken van planningen en het controleren van het budget? En schrijf je met net zoveel plezier berichten voor het internet en intranet?

De afdeling Corporate Communicatie van het Radboudumc is voor meerdere titels, waaronder het personeelsmagazine Radbode, en voor het internet en intranet, op zoek naar een ervaren bladmanager/bedrijfsjournalist.

Je gaat aan de slag op de afdeling Corporate Communicatie waar je je aansluit bij de redactie van de Radbode, het personeelsblad van het Radboudumc. Het magazine verschijnt acht keer per jaar en telt 24 pagina"s. Radbode biedt achtergronden en ontwikkelingen bij het Radboudumc, brengt relevante informatie en meningen, gaat discussies niet uit de weg en biedt persoonlijke verhalen. Over zowel patiëntenzorg, onderwijs & opleiding, onderzoek en ondersteunende diensten. Radbode heeft een oplage van circa 12.000 exemplaren. Medewerkers en gepensioneerden ontvangen het blad op het huisadres.

Daarnaast ga je werken aan het magazine Verb1nd (twee keer per jaar), het relatiemagazine voor én met eerstelijnspartners van het Radboudumc en kun je bijdragen aan de restyle en productie van het Radboud Report Oncologie magazine.

Naast het managen van onze bladen ben je lid van het nieuwsteam. Samen met een persvoorlichter, een webredacteur en een wetenschapsredacteur maak je als "razende reporter" het nieuws en doe je bureauredactie.

Het profiel / Your profile

We zijn op zoek naar een bedrijfsjournalist / bladmanager met hbo of academisch werk- en denkniveau. Daarnaast heb je ruime ervaring met bladmanagement, bedrijfsjournalistiek en online communicatie.

Je bent foutloos in taal, hebt een gouden pennetje, bent creatief en ideeënrijk én bent een organisatietalent. Onze ideale kandidaat heeft affiniteit met de zorgsector, met fotografie en video en weet boodschappen vanuit de organisatie te vertalen in creatieve rubrieken.

Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Het aanbod / The offer

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Reactie / Reaction

oor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met Viola Peulen, hoofd Corporate Communicatie via (024) 3667378 of via 0611489618. Voor solliciteren gebruik de knop "solliciteer naar functie".

Graag solliciteren vóór 26 februari.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Radboud UMC
Vacaturesteller:
Radboud UMC
Standplaats:
Nijmeg

Geplaatst op FMF: 11 februari 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales, HR / PR / legal
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar