home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Adviseur communicatie en implementatie - Santeonbedrijfslogo

Introductie

De zeven Santeon ziekenhuizen zijn: Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen, Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam, Martini Ziekenhuis in Groningen, Medisch Spectrum Twente in Enschede, OLVG in Amsterdam en het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein.

Het bedrijf / The company

Het programma "Experiment uitkomstindicatoren" heeft een grote maatschappelijke relevantie en is uniek in Nederland. Santeon is trots dit programma - samen met externe stakeholders waaronder ZonMw en het ministerie van VWS - vanaf januari 2019 te starten. De ambitie van het programma is om patiënten beter te informeren over de kwaliteit van zorg en verschillen in risico"s tussen behandelingen. Met deze informatie kunnen patiënten - samen met de arts - beter beslissen over welke zorg het beste bij hen past en zijn zij beter in staat te kiezen voor een bepaald ziekenhuis. Binnen het programma kijken we hierbij naar 3 aandoeningen: CVA, borstkanker en chronisch nierfalen.

De functie / The role

Als adviseur communicatie en implementatie maak je de vertaling van de programmadoelen naar een communicatieplan en zorg je voor aansprekende communicatie van de uitkomsten van het programma richting de verschillende stakeholders zoals patiënten(organisaties), zorgprofessionals, zorginstellingen.

Het profiel / Your profile

Functie-eisen

o Een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur op het gebied van communicatie;
o Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van communicatie bij voorkeur binnen de (ziekenhuis)zorg;
o Ervaring met het opstellen en implementeren van een communicatieplan;
o Kennis van en ervaring met contentcreatie en -planning, online communicatie en de werking van in- én externe communicatie;
o Goede sociale vaardigheden, verbindend vermogen, een stevige persoonlijkheid en proactief;
o Goede en vlotte pen

Het aanbod / The offer

Je maakt onderdeel uit van het programmabureau van Santeon. Je werkt nauw samen met de programmamanager en met de senior adviseur corporate communicatie. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door korte lijnen, klantgerichte instelling, dynamisch, zakelijk en no-nonsense. Je standplaats is Utrecht en je bezoekt regelmatig één van de zeven Santeon ziekenhuizen.
Bij Santeon gelden de arbeidsvoorwaarden uit de CAO-Ziekenhuizen. De functie wordt ingeschaald in FWG 55 of FWG 60 afhankelijk van ervaring. We bieden een contract voor de looptijd van het programma.

Reactie / Reaction


Meer weten?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Nelly van Uden, programmamanager, via 030 252 41 80 of n.vanuden@santeon.nl, of met de senior adviseur corporate communicatie Marloes de Wit, via 030 252 41 80 of m.dewit@santeon.nl.
Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief met cv naar secretariaat@santeon.nl voor 25 februari 2019, ter attentie van Nelly van Uden.

Tenslotte ..... / Finally ....

Voor deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid heeft een kandidaat die al werkzaam is in één van de Santeon ziekenhuizen voorrang op een externe kandidaat.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
OLVG
Vacaturesteller:
OLVG
Standplaats:
Amserdam

Geplaatst op FMF: 11 februari 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales, HR / PR / legal
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 5-10 jaar, > 10 jaar