home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Dietistbedrijfslogo

Introductie

Wil jij als diëtist ook werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam?

Het bedrijf / The company


Werkomgeving

Je komt te werken op de afdeling Diëtetiek. Deze afdeling is een onderdeel van de Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE) Paramedische afdelingen locatie Oost en locatie West.
De afdeling Diëtetiek is een ambitieuze afdeling waar in totaal 24 enthousiaste diëtisten en 1 verpleegkundige gezamenlijk de zorg voor de patiënten op zich nemen verdeeld over de twee locaties. De diëtisten werken in clusters/duo"s zodat de specialistische zorg optimaal ingezet kan worden voor onze patiënten, die we zowel in poliklinische als in klinische setting behandelen.

Naast de Diëtetiek bestaat de RVE paramedische afdelingen uit fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten en medisch maatschappelijk werk. De afdelingen worden ondersteund door secretarieel/administratief medewerkers. In totaal zijn we met circa 80 collega"s.


De functie / The role


Wij zijn op zoek naar een diëtist die ons team vanaf 1 mei 2019 wil komen versterken, voor 24 uur per week. Je werkdagen zullen in onderling overleg worden bepaald. De hoofdlocatie is locatie West.

Je werk bestaat uit patiëntenzorg met name op het gebied van (pre-)dialyse, cardiologie, geriatrie, kindergeneeskunde en ondervoeding. Daarnaast ben je breed inzetbaar op diverse afdelingen. Eventueel zal een poliklinisch spreekuur deel uitmaken van het pakket. Je behandelt de patiënten zelfstandig, neemt deel aan het MDO en stemt de behandeling af met andere disciplines. Je bent samen met je duo-collega"s verantwoordelijk voor het desbetreffende specialisme.

Kortom een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving.

Het profiel / Your profile

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste diëtist met HBO-diploma Voeding en Diëtetiek en bij voorkeur ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de NVD;
Je hebt een flexibele, zelfstandige instelling en staat stevig in je schoenen;
Je voelt je thuis in een ambitieus team in een dynamische omgeving waar teamspirit belangrijk wordt gevonden;
Je stelt je proactief op en je kunt je goed profileren;
Je bent bereid incidenteel op wisselende dagen en eventueel wisselende locaties te werken;
Ervaring met (pre-)dialyse, kindergeneeskunde en klinische ondervoeding strekt tot aanbeveling.Het aanbod / The offer

Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en in kunt zetten om samen - direct of indirect - onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Het betreft een tijdelijke functie voor in eerste instantie de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid en vacatureruimte verlengen wij het contract. De CAO ziekenhuizen is van toepassing. Afhankelijk van je ervaring en opleiding word je ingeschaald in FWG-schaal 55, minimaal € 2.665,- en maximaal €3.917,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede reiskostenregeling conform de CAO Ziekenhuizen, een eindejaarsuitkering van ruim 8%, een persoonlijk levensfasebudget en vakantiegeld van ruim 8% hebben wij je ook interessante extra"s te bieden: kortingen op verzekeringen, korting bij diverse lokale ondernemers en nog veel meer. Wil je een van jouw arbeidsvoorwaarden inruilen voor een arbeidsvoorwaarde die beter past bij jouw eigen situatie? Dat kun je regelen via het OLVG Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

Reactie / Reaction

Neem contact op met Anneke Huigen, teamleider diëtetiek via het telefoonnummer 020-599 3473 op maandag tm donderdag. Of neem contact op met Aafke van der Veen, diëtist via het telefoonnummer 020 - 5106419.
Solliciteren

Interesse? Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor maandag 18 februari


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
OLVG
Vacaturesteller:
OLVG
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 06 februari 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar