home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Maintenance engineerbedrijfslogo

Introductie

Ben jij een gedreven maintenance engineer met ervaring als technisch specialist werktuigbouwkunde of elektrotechniek? Toe aan een volgende stap in jouw carrière? Kom dan ook werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving die jouw volop mogelijkheden biedt.

Het bedrijf / The company

Je komt te werken in Hét Stadsziekenhuis van Amsterdam in een veelzijdige omgeving die volop in beweging is, met alle dynamiek van een grootstedelijke omgeving.

Je komt te werken binnen de afdeling Techniek binnen een team van technisch specialisten. Een afdeling waar alle facetten van het vakgebied aan bod komen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en OLVG is continu bezig met doorontwikkeling en verduurzaming.

De afdeling Techniek is o.a. verantwoordelijk voor het beheer van de gebouwen en de technische infrastructuur van OLVG. OLVG telt 633 bedden, 5370 medewerkers en 393 specialisten. Veiligheid, verbeteren, vriendelijkheid en service richting patiënten staan hoog in ons vaandel. OLVG is een topklinisch ziekenhuis. Voor medewerkers kenmerkt het ziekenhuis zich door een prettige werksfeer, samenwerking en professionaliteit. De visie van de organisatie is dat jij als professional de mogelijkheid krijgt om het beste uit jezelf te halen. Je rapporteert in je functie direct aan de hoofd Techniek.

De functie / The role

Als maintenance engineer / technisch specialist werktuigbouwkunde of elektrotechniek bestaat jouw functie voornamelijk uit twee hoofd verantwoordelijkheden. Ten eerste heb je een belangrijke rol bij het voorbereiden bewaken en uitvoeren van het Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP). Je draagt zorg dat alle werkzaamheden en de planning mogelijk zijn. Je hebt hierbij continu zicht op wat de consequenties zijn op het onderhoudsbudget en stuurt tijdig bij waar nodig. Daarnaast ben je adviseur bij de diverse grote bouwprojecten binnen OLVG. Je denkt na over de implicaties, je toetst het ontwerp en de onderhoudsaspecten en zet jouw vakkennis in waar nodig. Ook kijk je of de huidige beschikbare infrastructuur en installaties toereikend zijn bij de plannen. Je hebt in jouw functie een duidelijke adviesrol namens de afdeling techniek binnen de organisatie.

Wij zoeken op dit moment zowel een maintenance engineer / technisch specialist werktuigbouwkunde als een maintenance engineer / technisch specialist elektrotechniek.

Kortom een boeiende functie binnen een dynamische werkomgeving waar jij als technisch specialist volop mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen.

Het profiel / Your profile


Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau Werktuigbouwkunde/Installatietechniek of elektrotechniek;
Werkervaring in een ziekenhuis is een pré of je hebt werkervaring opgedaan in een groot utiliteitsgebouw;
Je beschikt over adviesvaardigheden en hebt ervaring met het leiden van grote projecten;
Je bent proactief, bezit sociale vaardigheden en kan goed in teamverband functioneren, hebt een klant- en servicegerichte houding en kan kwaliteitsgericht denken;
Voor de vacature maintenance engineer / technisch specialist elektrotecniek ben je in het bezit van en/of bereid tot het volgen van de opleiding IV / WV (nen3140);
Voor de functie maintenance engineer / technisch specialist werktuigbouwkunde is ervaring met koude/warmte opwekking en klimaattechniek is een pré.Het aanbod / The offer

Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en in kunt zetten om samen - direct of indirect - onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De CAO ziekenhuizen is van toepassing. Afhankelijk van je ervaring en opleiding word je ingeschaald in FWG-schaal 55, minimaal € 2.665,- en maximaal €3.917,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede reiskostenregeling conform de CAO Ziekenhuizen, een eindejaarsuitkering van ruim 8,33%, een persoonlijk levensfasebudget en vakantiegeld van ruim 8,33% hebben wij je ook interessante extra"s te bieden: kortingen op verzekeringen, korting bij diverse lokale ondernemers en nog veel meer. Wil je een van jouw arbeidsvoorwaarden inruilen voor een arbeidsvoorwaarde die beter past bij jouw eigen situatie? Dat kun je regelen via het OLVG Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

Reactie / Reaction


Meer weten?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wouter Veenis, hoofd techniek via het telefoonnummer 020 - 599 3265 of met Ronald Steenmeijer, manager Vastgoed & Zorgtechnologie via het telefoonnummer 020 -599 3279.


Tenslotte ..... / Finally ....

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Recruitment via het telefoonnummer 020-5992939.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
OLVG
Vacaturesteller:
OLVG
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 06 februari 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar