home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

ACCOUNT MANAGER CRITICAL CARE NOORD NEDERLANDbedrijfslogo

Introductie

Ben jij de commerciele professional die producten van Smiths Medical wil gaan verkopen op de IC/anesthesie en de OK? Heb jij ervaring met medical devices en ben je woonachtig in midden/noord Nederland? Bij Smiths Medical zijn we op zoek naar een gedreven Account Manager Critical Care.

Het bedrijf / The company

Smiths Medical Nederland B.V., gevestigd in Rosmalen, maakt deel uit van de medische divisie van de Smiths Group. Smiths Medical behoort tot de grootste producenten en leveranciers van o.a. apparatuur en systemen voor infusie- en beademingstherapie, regionale anesthesie en temperatuurmanagement. De doelgroep bestaat uit ziekenhuizen, eerste hulp, thuiszorginstellingen en distributeurs. De producten worden gebruikt tijdens kritieke en intensive zorg, chirurgie, postoperatieve zorg tijdens herstel en bij een aantal kwalitatief hoogwaardige infusietherapieën. De hoge kwaliteit van de producten en de persoonlijke serviceverlening hebben ervoor gezorgd dat Smiths Medical Nederland toonaangevend is in haar branche.

Binnen de organisatie staan klantgerichtheid, professionaliteit, stabiliteit, wederzijds respect en teamgeest centraal. Er zijn voldoende mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling.

De functie / The role

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor relatiemanagement met en verkoop aan bestaande en nieuwe klanten. Je identificeert nieuwe kansen en bent verantwoordelijk voor de strategische aanpak in de regio. Je werkt nauw samen met andere collega"s binnen Sales, Marketing en Customer Services onder andere op het gebied van uitbreiding van de bestaande markt en lancering van nieuwe producten.

Ook geef je klinische feedback op bestaande producten en coördineer je producttrainingen (intern en extern) met de Clinical Trainers. Deze ondersteunen je waar nodig bij implementaties ed. Je werkt nauw samen met medische professionals als clustermanagers, chirurgen, specialisten, verpleegkundigen en OK management.

In deze functie ben je klant- en service gericht en verantwoordelijk voor de optimalisatie van de verkoop in de regio. Om succesvol te kunnen zijn ben je pro-actief, analytisch en in staat medisch professionals inhoudelijk te adviseren over de verschillende producten.

Naast het relatiebeheer voor huidige klanten werk je ook aan de opbouw van nieuwe relaties, het uitbreiden van contracten en onderhandelingen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele portfolio en om succesvol te kunnen zijn ben je klantgericht, proactief, analytisch en kan je snel schakelen.

Voor welke productgroepen wordt je o.a. verantwoordelijk: warmte management, infuusvloeistof verwarming, humidification systems /airways, patient monitoring, intubation systems, long expansie, drainage, medication delivery.

Het profiel / Your profile

Opleiding op minimaal hbo niveau (voorkeur IC, anesthesie of oncologie specialisatie)
Ruime commerciële ervaring binnen de medische industrie
Vloeiende beheersing van de Engelse taal
Enerverende persoonlijkheid, resultaatgericht, zelfstandig, ondernemersmentaliteit
Pionieren, ondernemend en zelfstandig

Het aanbod / The offer

Bruto jaarsalaris max. € 55.000
Auto van de zaak (tankpas Nederland)
Bonus 20%
Laptop/telefoon/iPad
25 vrije dagen
Pensioen
Netto onkosten vergoeding van €243 per maand

Reactie / Reaction

Sluitingsdatum:

28 februari 2019

Smiths Medical heeft de werving voor deze vacature uitbesteed aan Connect Recruitment. Meer informatie over deze vacature kunt u inwinnen bij Anouk van Dongen, zij is bereikbaar via 06-46809686.

Trefwoorden: Accountmanager, Rayonmanager, Productspecialist, IC, OK, Anesthesie, healthcare, medical devices, medisch, farma,


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Smiths Medical
Vacaturesteller:
Connect Recruitment
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 05 februari 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar