home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Engineering SpecialistIntroductie

FrieslandCampina is op zoek naar een Automation (MIT) Engineer die samen met het team wil werken aan de bouw van een nieuwe centrale regelkamer. Ga jij alle processen aan elkaar koppelen en de leiding nemen over de externe partijen die je hierbij ondersteunen?

Het bedrijf / The company

FrieslandCampina Veghel produceert hoogwaardige producten voor de levensmiddelen industrie. Hierbij kun je denken aan ingrediënten voor sport- en baby voeding.

Extra info

Wist jij dat FrieslandCampina Veghel

De grootste melkverwerker is binnen FrieslandCampina met ruim 2 miljoen liter per dag!


De functie / The role

Binnen onze locatie in Veghel zijn we bezig om te bouwen aan één centrale regelkamer voor alle drie de fabrieken. Hiervoor is onze Automation afdeling druk bezig om de processen voor in kaart te brengen en alles zo goed mogelijk te stroomlijnen. Dit zal ook voor jou één van de grootste projecten worden de komende jaren!

Jij als MIT Engineer!

In deze rol ben jij de "backbone" van de productie organisatie. Zonder een sterke automatisering processen kan de fabriek niet optimaal draaien. Belangrijk in deze rol is ervaring met Siemens PLC7 en DCS. Niet direct alle kennis van beide? Geen probleem, wij kunnen ook cursussen aanbieden om je kennis bij te schroeven. Een belangrijk aspect in de rol is ook het coördineren van alle externe partijen die FrieslandCampina gebruikt voor het updaten en verbeteren van onze systemen. Voor jou is het dus van belang om zowel kennis te hebben van software programmeren als dit kan vertalen naar externe partijen.Hoe ga je dit doen?

Voorstellen maken voor strategische en technische verbeteringen.
Door het inbrengen van nieuwe innovatieve ideeën die positief bijdrage aan het proces.
Een visie creëren op het gebied van Productie Automatisering.
Zorgen voor het uitvoeren van verschillende projecten die te maken hebben met procesverbeteringen. Daarbij let je op de kosten, kwaliteit en voortgang van het project.
Zorgdragen voor defecten in het systeem.
Meedenken aan de ontwikkeling van nieuwe processen die ervoor zorgen dat de fabriek nog efficiënter kan draaien. Daarbij denk je mee in het software ontwikkelproces, dit alles om het systeem zo vriendelijk mogelijk te maken voor operators.

Wat wij al hebben gedaan

Plannen gemaakt voor de bouw van een nieuwe centrale regelkamer.
De externe partijen die ons ondersteunen voor je uitgelicht.
Opleidingsmogelijkheden voor je in kaart gebracht.


Het profiel / Your profile

Wat breng jij mee?

De passie om te ontwikkelen, om mee te denken aan verbeteringen en de drive om te groeien binnen onze organisatie. Kennis van Siemens PSC 7 & DCS zijn absoluut een grote pre. Je hebt kennis op het gebied van software ontwikkeling en beschikt over de vaardigheden om een team te kunnen coördineren. Als je ook nog interesse hebt in techniek en feeling voor een productie proces is dit helemaal mooi meegenomen! Belangrijk voor jou om te weten is dat dit geen 100% software ontwikkeling functie is. Je moet er absoluut kennis van hebben, maar de focus ligt op een stuk coördinatie en innovatie. Voor jou dus belangrijk om dit leuk te vinden!

Wat zoeken wij?

Kennis & Passie over het productieproces is ontzettend belangrijk. Daarbij zoeken wij naar iemand met een HBO opleiding met de voorkeur in de richting van Industriële automatisering. Een HBO opleiding in een andere richting in combinatie met werkervaring op het gebied van automatisering is voor ons ook een optie. Uiteindelijk willen wij via een gesprek kijken naar een combinatie van jouw kennis & persoonlijkheid.

Het aanbod / The offer

Jouw salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie en jouw werkervaring. FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

Reactie / Reaction


Contact informatie
Erik-Jan ten Hooven
Erik-Jan.tenHooven@frieslandcampina.comSolliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Friesland Campina
Vacaturesteller:
Friesland Campina
Standplaats:
Veghel

Geplaatst op FMF: 30 januari 2019

Branche: Food
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar