home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Technician Sample Registratiebedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

Deze internationale organisatie is toonaangevend en voert baanbrekend onderzoek uit voor nieuwe, therapeutische biofarmaceutische producten (gemodificeerde eiwitten).

Extra info

Sample en data management rol, waarin je onderdeel bent van een organisatie die strijdt tegen kanker.LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumcoördinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.

De functie / The role

We zijn per direct op zoek naar enthousiaste kandidaten voor een functie met uitzicht op een vast dienstverband bij één van onze opdrachtgevers. In deze rol zal je worden ingezet op een afdeling die centraal staat binnen de organisatie voor de kwaliteit en vrijgifte van productstromen. Onder jouw taken vallen de volgende werkzaamheden:- Beoordelen van data afkomstig uit experimenten- Managen van verschillende samples en resultaten- Documenteren en vrijgeven van producten en samples- Beheren en bijhouden van voorraden- Bijdragen aan continue verbetering- In nauw contact staan met afdelingen, scientists en analistenDeze vacature biedt uitzicht op een vaste aansteling.

Het profiel / Your profile

Voor deze vacature zoeken wij een laboratorium professional met de volgende achtergrond:- Een afgeronde HLO opleiding, richting life sciences, biochemie, immunologie, of een biotechnologische richting- Bij voorkeur relevante stages of werkervaring- Ervaring met GLP of GMP is een pre- Ervaring met analytische technieken als HPLC en met elektroforese is een pre- Nauwkeurig in het uitvoeren van verslaglegging en dataverwerking- Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift- Uitstekende communicatieve vaardigheden: een teamplayer!

Het aanbod / The offer

Dienstverband: vastSalarisindicatie: van € 2000 Euro tot € 2900 Euro per maand Werktijden: fulltime (40 uur per week)

Reactie / Reaction

Interesse, klik op de solliciteerknop om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 020 - 406 9750 of een CV per e-mail toesturen naar ksteenbergen@labresource.nl.

Tenslotte ..... / Finally ....

van € 2000 Euro tot € 2900 Euro per maand


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LabResource Schiphol
Vacaturesteller:
Kasper Steenbergen
Standplaats:
Regio Utrecht

Geplaatst op FMF: 30 januari 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory, R&D, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar