home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Apotheker/Biotechnoloog

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Antoni van Leeuwenhoek is op zoek naar een apotheker of biotechnoloog die specifieke interesse heeft in (de productie van) experimentele biotechnologische geneesmiddelen (o.a. plasmide DNA en T cellen). Spreekt deze uitdaging je aan, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

Het bedrijf / The company

De Apotheek van het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) is verantwoordelijk voor de medicatievoorziening van het ziekenhuis. Binnen de Apotheek wordt de ziekenhuisfarmacie in volle omvang uitgeoefend, inclusief de productie van (biotechnologische) geneesmiddelen in een state-of-the-art productiefaciliteit (1000m2), de (bio)analyse van geneesmiddelen, en de distributie van (onderzoeks)medicatie.
De biotech afdeling (BTU) van de Apotheek en de afdeling Immunologie ontwikkelt en produceert experimentele therapieën voor de behandeling van kankerpatiënten in studieverband. Dit is een nieuw en snel bewegend veld en bevindt zich in het grensvlak van farmacie, immunologie en celbiologie.
De productieactiviteiten vinden plaats onder GMP-condities en het ziekenhuis beschikt over een Fabrikantenvergunning. Je werkt in een gedreven en multidisciplinair team van analisten, onderzoekers, apothekers en artsen.

De functie / The role

We zijn op zoek naar een apotheker of biotechnoloog die specifieke interesse heeft in (de productie van) experimentele biotechnologische geneesmiddelen (o.a. plasmide DNA en T cellen).
Je belangrijkste aandachtspunt is de productie van plasmide DNA. Wij hebben meerdere projecten (zowel intern als met externe partners) waarin wij plasmide DNA bereiden voor klinische toepassing. Deze toepassingen zijn bijvoorbeeld DNA-vaccinatie bij HPV geïnduceerde tumoren en ex vivo manipulatie van cellen.
Je bent o.a. verantwoordelijk voor de productie, de kwaliteitscontrole en het op Good Manufacturing Practice (GMP) niveau houden van de processen en apparatuur. Je zal veel zelf op het laboratorium en in de productiefaciliteit werken. Daarnaast ben je betrokken bij andere lopende studies en projecten.

Het profiel / Your profile

Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

-Je bent creatief en zelfstandig in je vak.
-Je bent in het bezit van een afgeronde wo-opleiding tot apotheker, biotechnoloog of vergelijkbaar.
-En je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden.
-Je hebt interesse in onderzoek, kwaliteitscontrole en productontwikkeling.
-Ervaring in de farmaceutische industrie en/of bovengenoemde vakgebieden is een pre.

Het aanbod / The offer

Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de cao ziekenhuizen. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

Reactie / Reaction

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dr. Joost van den Berg, apotheker, hoofd BTU (jh.vd.berg@nki.nl), 020 512 2053. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie over ons kan je kijken op werkenbijavl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Antoni van Leeuwenhoek
Vacaturesteller:
Antoni van Leeuwenhoek
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 30 januari 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical
Functie: QC / Laboratory, Apothekers algemeen, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar