home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Accountmanager Urologie en ContinentiezorgIntroductie

Heb jij ervaring als accountmanager in de farmaceutische of medische hulpmiddelen industrie? Ben jij gedreven, ambitieus en wil je graag binnen een internationaal bedrijf werken? Wij zijn opzoek naar een ervaren Accountmanager Urologie en Continetiezorg!

Het bedrijf / The company

Dit bedrijf is een grote speler op het gebied van medische hulpmiddelen en heeft als ambitie om te beste van de wereld te worden. Ze zijn momenteel actief in 14 landen. Onze opdrachtgever staat voor het verbeteren van het leven van de patiƫnt, maar ze streven ook naar de verbetering van zorgoplossingen en zorguitkomsten. Dit zal uiteindelijk leiden tot de daling van de zorgkosten en op die manier draagt onze opdrachtgever bij aan een betaalbaar zorgsysteem.


De functie / The role

Als Accountmanager ben je actief in het onderhouden en bouwen van een relationeel netwerk met klanten en andere relevante relaties. Acquisitie van nieuwe klanten is een belangrijk onderdeel. Je draagt zorg voor de uitvoering van de gemaakte contractafspraken. Je verzamelt en deelt informatie over de marktontwikkelingen en klantontwikkelingen. Je stelt een gedegen account- en rayonplan op.

Je werkt nauw samen met interne stakeholders om invulling te geven aan de uitvoering van de gemaakte. Je bewaakt processen binnen de organisatie waaronder logistiek, bestellingen, leveringen en dergelijke ten behoeve van de klanttevredenheid. Je ontwikkelt en gebruikt analyses en rapportages om alle beschikbare informatie over de klantafspraken en performance inzichtelijk te maken en waar nodig bij te sturen. Je stelt een omzet- margeprognose per account op en je houdt actief de omzet- en margeontwikkeling bij per klant- en productgroep. Je maakt bezoekverslagen. Je neemt deel in werkgroepen en overleggen en levert hierin op basis van expertise een bijdrage.

Het profiel / Your profile

HBO werk- en denkniveua
Minimaal 5 jaar sales ervaring in farmaceutische of medische hulpmiddelen industrie
Kennis van de zorgmarkt
Commercieel gedreven
Ambitieus
In staat om langdurige relaties op te bouwen en te onderhouden
Resultaatgericht
Op verschillende niveaus kunnen netwerken
Serieuze gesprekspartner


Reactie / Reaction

Contactpersoon:

Cathelijne Currie- de Graaf

Senior Consultant

(035) 543 00 21


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Smelt
Standplaats:
Zuid-West Nederland

Geplaatst op FMF: 29 januari 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 5-10 jaar, > 10 jaar