home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Product Specialist In Vitro Diagnostics Zuid-NL en VlaanderenIntroductie

Wetenschappelijk, technisch, en commercieel
Marktleider in high-end medische diagnostiek

Het bedrijf / The company

Deze organisatie is gespecialiseerd in het produceren en leveren van diagnostische laboratorium systemen, reagentia en informaticaoplossingen. De hightech analyse apparatuur wordt voornamelijk gebruikt voor medische doeleinden, maar ook voor andere uiteenlopende toepassing in de industrie. Voorbeelden zijn:

Medische laboratoria

Universiteiten en onderzoeksinstellingen

Inline en offline procesanalyse voor de industrie

Experts en veiligheidsverantwoordelijken

De lokale organisatie is met twee vestigingen gestationeerd in Zuid-Nederland en nabij Brussel. Wereldwijd heeft de organisatie ongeveer 9000 medewerkers.

De functie / The role

Voor onze klant zoeken wij iemand die in staat is om hoogwaardige technische en wetenschappelijk ondersteuning te geven aan het salesteam en hun klanten, zowel op applicatieniveau als op het vlak van apparatuur en systemen. Je klanten zijn de managers en eindgebruikers binnen laboratoria in de gezondheidszorg en binnen universiteiten. In deze gecombineerde binnen- en buitendienst functie ben je verantwoordelijk voor het verzorging van de trainingen rond het gebruik van de systemen, het organiseren van gebruikersdagen en de demonstratie van de toestellen en inhoudelijke ondersteuning van de accountmanagers in het pre-sales traject.

Het profiel / Your profile

Je genoot een hogere opleiding in de Biochemie of Biomedische wetenschappen en hebt een aantal jaren ervaring op met eiwit elektroforese gel en capillairen, chromatografie, immunotyperingen, klinische chemie en fotometrische bepalingen.
Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal.
Je bent een echte teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent tevens commercieel en weet nieuwe kansen te ontdekken en te benutten. Je bent initiatiefrijk en weet een warm netwerk te onderhouden.
Je hebt de flexibiliteit om in de Benelux te reizen.

Het aanbod / The offer

Onze klant biedt een zeer uitdagende functie in een stabiel en gezond bedrijf met een gedegen interne opleiding in het vakdomein. Er wordt een aantrekkelijk remuneratiepakket voorzien met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Reactie / Reaction

Contact:
Anouk Buurman
Referentienummer: 187971


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Michael Page
Standplaats:
Zuid Nederland

Geplaatst op FMF: 29 januari 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar