home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Senior Technician Immunohistochemiebedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

Deze internationale organisatie is toonaangevend en voert baanbrekend onderzoek uit voor nieuwe, therapeutische biofarmaceutische producten. De onderneming is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en verwacht deze groei ook in de toekomst door te zetten.

Extra info

Leuke positie voor communicatieve senior Technician met immunohistochemie en moleculaire assay ervaring.LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumcoördinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.

De functie / The role

Als Senior Technician ben je werkzaam op de afdeling waar in situ analyses worden uitgevoerd. Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de uitvoering van de testen en analyses en denkt vanuit praktisch oogpunt mee met de projecten. Anderzijds draag je bij aan outsourcing van testen en analyses naar derde partijen. Ook zal je verantwoordelijk zijn voor methode ontwikkeling en interpreteren en documenteren van data. Zodoende zijn we op zoek naar een laboratoriumprofessional met een afgeronde HLO/WO opleiding in de richting van Life Science en met minimaal 2 jaar werkervaring met immunohistochemische werkzaamheden, alsmede met moleculaire assays als RT-PCR. We zoeken naar een gedreven en communicatief vaardige researcher . Buiten een nieuwsgierige onderzoeksgerichte instelling beschik je over een praktische instelling, en ben je kundig zowel in het Nederlands als in het Engels. Deze kwaliteiten zullen je in staat stellen om contact met andere partijen goed te kunnen onderhouden, resultaten over te kunnen brengen en binnen deze hechte organisatie opgenomen te worden als onderdeel van het team.Het betreft een positie met uitzicht op een vaste aanstelling. Kandidaten met een afgeronde PhD komen niet in aanmerking.

Het profiel / Your profile

Voor deze vacature zoeken wij een laboratorium professional met de volgende achtergrond:- Een afgeronde WO opleiding richting life sciences, biochemie, immunologie, of een biotechnologische richting;- Ervaring met immunohistochemie en moleculair pathologische assays is een must;- Ervaring met outsourcing, klantcontact, communicatieve werkzaamheden is een pre;- Ervaring met kwantitatieve image analysis software is een grote pre;- 2+ jaar werkervaring, academisch of industrieel;- Je kan meerdere ballen in de lucht houden, bent bekend met kwaliteitssystemen (GLP/GMP) en detail georienteerd;- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kandidaten met een afgeronde PhD komen niet in aanmerking.

Het aanbod / The offer

Dienstverband: uitzicht op vast Salarisindicatie: van € 2600 tot € 5000 per maand, afhankelijk van ervaringStandplaats: regio UtrechtWerktijden: fulltime

Reactie / Reaction

Interesse, klik op de solliciteerknop om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 020 - 406 9750 of een CV per e-mail toesturen naar ksteenbergen@labresource.nl.

Tenslotte ..... / Finally ....

van € 2600 tot € 5000 per maand, afhankelijk van ervaring


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LabResource Schiphol
Vacaturesteller:
Kasper Steenbergen
Standplaats:
Regio Utrecht

Geplaatst op FMF: 28 januari 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory, R&D, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, > 10 jaar