home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Key Accountmanager Bio-Dermatologie

priority vacature priority vacature

Introductie

Wil jij werken in een zelfstandige rol voor de farmaceut met de beste gevulde pijplijn op gebied van Dermatologie?

Het bedrijf / The company

De organisatie is internationaal vertegenwoordigd in verschillende landen, waarbij het hoofdkantoor is gevestigd in Europa. Ze werken met toonaangevende en onderscheidende producten op het gebied van Dermatologie en Trombose.
De organisatiecultuur kenmerkt zich door een hoge mate van drive en passie om samen écht het verschil te maken als het gaat om het verbeteren van de kwaliteit van leven van de patiënten. Hiervoor heeft de organisatie de patiënt centraal gesteld in hun missie en visie. De unieke marktbenadering en sterke marktpositie zorgen al jaren voor uitstekende bedrijfsresultaten. Gezien de goede bedrijfsresultaten blijft de organisatie haar productportfolio vernieuwen, daarom richten ze zich naast de bestaande producten op de biologicals. Om deze producten goed in de markt te zetten, komen ze graag in contact met een ondernemende, resultaatgerichte en initiatiefrijke Accountmanager Bio-Dermatologie voor de regio Zuidwest-Nederland.

De functie / The role

Als ervaren Key Accountmanager (KAM) ben je verantwoordelijk voor de omzetdoelstellingen van het Bio-Dermatologisch product. Na een gedegen inwerkperiode draag je zorg voor een maximale toegankelijkheid voor de patiënt met inflammatoire dermatosen. Je bent verantwoordelijk voor het identificeren, opbouwen en onderhouden van sterke en effectieve relaties met Key Opinion Leaders (KOL) en Decision Making Units (DMU"s) binnen de ziekenhuizen in jouw regio. Verder draag je bij aan het succes van de Bio-Dermatologie divisie door het onderhandelen en afsluiten van institutionele contracten. Je ontwikkelt, in afstemming met je directe collega"s en de Business Unit Manager Dermatology, een regionaal Key Account plan. Je maakt gebruik van zowel klinische als economische data om de waarde van het product aan te tonen. Bij jouw contacten zorg je ervoor dat de dermatologische oplossingen een voorkeurspositie krijgen bij de doelgroep en je weet de organisatie als preferred supplier in de markt te zetten. Kortom: een brede, uitdagende en verantwoordelijke salesrol in een ambitieuze organisatie waarbij netwerken, onderhandelen, overtuigen en samenwerken centraal staan. Je maakt onderdeel uit van de Bio-Dermatologie divisie en rapporteert aan de Business Unit Manager Dermatology.

Het profiel / Your profile

o minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een commerciële, economische of (para)medische richting;
o minimaal 3 jaar ervaring met het bezoeken van ziekenhuizen;
o actief en actueel netwerk binnen het behandelgebied dermatology-psoriasis/biologics;
o netwerker, overtuigend, teamplayer, en planmatig sterk;
o resultaatgericht, analytisch en denkend in oplossingen;
o uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Het aanbod / The offer

o een sterk gepositioneerd product bij een gepassioneerde organisatie;
o unieke combinatie van strategie en hands-on taken en verantwoordelijkheden;
o veel ruimte voor eigen ondernemerschap en creativiteit;
o goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/18-093-FMF, naar Sandra van Putten, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Sandra van Putten via 033 - 4728087.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks Detachering
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Zuidwest Nederland

Geplaatst op FMF: 22 januari 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar