home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Clinical Trial Assistant (startersfunctie) / Clinical Research Associate (CRA)Introductie

We helpen jou graag bij het vinden van je eerste CTA of CRA baan.

De functie / The role

Heb jij net een paramedische opleiding aan het HBO of WO afgerond of ben jij deze aan het afronden en ben jij helemaal klaar om de "grote mensen wereld" in te stappen om professioneel aan de slag te gaan? En ligt jouw interesse ook bij het geneesmiddelenonderzoek? Dan is dit nu je kans om te beginnen als Clinical Trial Assistant (CTA) of als junior Clinical Research Associate (CRA).

JOUW FUNCTIE ALS CTA:
Als CTA ben je verantwoordelijk voor de project ondersteunende taken van het klinisch onderzoek. Jij rapporteert aan de CRA Manager of Clinical Project Manager en werkt ook nauw samen met hen. Je dagelijkse werkzaamheden als CTA zullen bestaan uit diverse secretariële, administratieve en logistieke taken volgens de Standard Operating Procedures (SOP"s), Good Clinical Practice (GCP)-richtlijnen en -tijdslimieten. Je ondersteunt de CRA"s, verwerkt en archiveert studie gerelateerde documenten en Case Report Forms (CRF"s). Als CTA ben je ook actief binnen het klinisch onderzoek van de sponsor en organiseer je ook trainingen voor de onderzoekers en andere medische klanten.

WAT GA JE DOEN ALS CRA?
Een CRA begeleidt het geneesmiddelenonderzoek; jij als CRA selecteert en initieert onderzoekslocaties voor klinische studies. Daarbij ondersteun en rapporteer je aan de arts-onderzoeker bij de uitvoering van het klinisch onderzoek. Als CRA rapporteer je aan de Lead CRA of aan de Clinical Project Manager waarmee je nauw samenwerkt. Ook heb je zowel telefonisch als per mail contact met de mensen van de onderzoekslocaties (sites).
Als CRA heb je een heel afwisselende baan. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bezoeken van de sites waar je aan de hand van patiëntendossiers de onderzoeksgegevens controleert en de administratie bijhoudt met de geleverde resultaten. Ook zorg je ervoor dat de onderzoekers voldoen aan de nodige trainingen die er vereist zijn voor de lopende studies.

AMBITIEUS?
Je kunt je volop ontwikkelen binnen je functie. Graag kijken wij met jou waar de mogelijkheden liggen op langere termijn.
LET OP, functies staat nog niet open. De vacatures hebben wij nog niet concreet binnen. Wij krijgen regelmatig nieuwe vactures binnen en proberen hier op voorhand op te anticiperen. Vanaf het moment dat wij deze wel binnen hebben kunnen wij jou dan ook direct voorstellen bij de opdrachtgever.

Het profiel / Your profile

Afgeronde paramedische opleiding, minimaal HBO
Interesse in geneesmiddelenonderzoek
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Beheersing van ICH-GCP is een pré
Zeer secuur
Oplossingsgericht
Organisatorisch/planner
Hands-on mentaliteit
Communicatief vaardig
Assertief
Administratief sterk
Rijbewijs B

Reactie / Reaction

Kan jij jezelf hierin vinden en denk je, dit is nu echt een functie voor mij. Solliciteer dan direct door je CV te mailen naar mariam.alsaleem@psr-group.com. Nog vragen over de vacature en of functie? Neem contact op met Mariam via 06-1841772


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
PSR pharma resource
Standplaats:
Midden nederland / Amsterdam / Rotterdam

Geplaatst op FMF: 14 januari 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: Clinical research
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar