home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Apothekerbedrijfslogo

Introductie

Ben jij een allround apotheker die het leuk vindt om in verschillende apotheken te werken? Reageer dan nu op deze vacature Apotheker!

Het bedrijf / The company

Bij PharmaLead luisteren we naar jouw individuele wensen en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. We zijn er namelijk van overtuigd dat het werkplezier toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Met aandacht maken wij het verschil. Voor iedereen. Als dit bij jou past, reageer dan nu op deze vacature Apotheker.

Een professional van PharmaLead aan het woord
Luca Emmer is apotheker en werkt sinds één jaar als Openbaar Apotheker Specialist. "Mijn ambitie is om uiteindelijk zelf een openbare apotheek te hebben. Wat is dan een betere voorbereiding dan ervaring opdoen in veel openbare apotheken? Bij PharmaLead krijg ik als interim apotheker de kans kennis te maken met diverse apotheken, apotheekinformatiesystemen, ketens en werkprocessen". Ook over de contacten met de collega"s bij PharmaLead is Luca te spreken. "Een gevarieerde groep, waar je goed terecht kunt voor overleg, maar ook voor sociale contacten."

De functie / The role

Als interim apotheker bij PharmaLead heb je een leidende rol in de apotheken van onze opdrachtgevers. Je krijgt de kans om in korte tijd veel nieuwe werkervaring op te doen in een openbare of poliklinische apotheek in jouw regio. Spreekt dit je aan? Lees dan nu deze vacature Apotheker door om te kijken wie wij zoeken.

Het profiel / Your profile

Wie zoeken wij?
o KNMP geregistreerd / Afgeronde opleiding tot Openbaar Apotheker Specialist;
o Een apotheker in bezit van rijbewijs B;
o 24-40 uur per week beschikbaar;
o Flexibele en communicatief vaardige apothekers met een klantgerichte instelling;
o Een apotheker met leidinggevende capaciteiten.

Het aanbod / The offer

Uitstekend salaris op basis van je kennis en ervaring als apotheker;
o Leaseauto die je ook privé mag rijden of reiskostenvergoeding;
o Mogelijkheid tot een vast dienstverband;
o Iphone met abonnement of telefoonkostenvergoeding;
o Pensioen bij de SPOA conform KNMP richtlijn;
o Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Avero: Inkomen op Peil;
o Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen;
o Je eigen Teammanager, die zelf ook werkzaam is als apotheker.

Aandacht & ontwikkeling
We hechten veel waarde aan jouw wensen en stimuleren persoonlijke ontwikkeling als apotheker op zowel individueel- als teamniveau. Samen met jouw Teammanager, die zelf ook werkzaam is als apotheker, zorg je ervoor dat jij opdrachten doet die bij je passen. Er worden klassikale trainingen over verschillende thema"s georganiseerd. Je hebt ieder jaar een functionerings-, evaluatie- en beoordelingsgesprek en je krijgt toegang tot onze E-learning module.

Afwisseling
Werken als interim apotheker bij PharmaLead biedt veel afwisseling. Je krijgt de kans om farmaceutische ervaring op te doen bij verschillende apotheken binnen je eigen regio. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ontwikkelbehoefte werk je in de openbare apotheek, poliklinische apotheek en/of ziekenhuisapotheek in jouw regio.

Een hecht team
Als apotheker bij PharmaLead maak je deel uit van een hecht team. Regelmatig organiseren we landelijke en regionale events waar je mede professionals kunt leren kennen en je je netwerk uitbreidt. De meeste van onze apothekers werken op locatie bij onze opdrachtgevers, maar door de app-groepen, team-uitjes, cursussen, het jaarlijkse kerstfeest en het tuinfeest in de zomer ervaart iedereen de steun van een vast team om zich heen.

Reactie / Reaction

Ben je enthousiast geworden? PharmaLead nodigt je uit om te solliciteren op de vacature Apotheker. Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Carolien Rintel
Senior Recruiter
Tel.035 - 543 02 34
Mob.06 - 481 899 27
E-mailc.rintel@pharmalead.nl


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Pharmalead
Vacaturesteller:
Pharmalead
Standplaats:
Nederland

Geplaatst op FMF: 10 januari 2019

Branche: Farma & Biotech, Healthcare
Functie: Apothekers algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar