home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Werkvoorbereider WTB/Maintenance engineerbedrijfslogo

Introductie

Heb jij de ambitie om onderhoud naar een hoger niveau te tillen? Dan ben jij de Maintenance Engineer/Werkvoorbereider WTB die wij zoeken!

Het bedrijf / The company

Jouw nieuwe werkgever is een papierproducent die een grote variëteit aan papiersoorten produceert, gemaakt van uitsluitend oud papier. Je vindt dit papier veel terug in dagelijkse zaken zoals onder andere voedingsmiddelen in de supermarkt of bijvoorbeeld de papierzakken in een bekende fastfoodketens. De fabriek is gevestigd in de regio van Doetinchem. Met afzetmarkten over de hele wereld is het een internationale speler in de markt. Er zijn 4 papiermachines aanwezig, wat het werk erg afwisselend maakt. Iedere papiermachine maakt zijn eigen product en heeft een eigen stofvoorbereiding.

Pijlers binnen het bedrijf zijn klantgerichtheid, goede service en een no-nonsense cultuur. De functie / The role

Heb jij de ambitie om onderhoud naar een hoger niveau te tillen? Dan ben jij de Maintenance Engineer/Werkvoorbereider WTB die wij zoeken!

Deze toekomstige werkgever binnen de papierindustrie in Doetinchem is op zoek naar een technisch talent die houdt van een uitdaging. Het gaat om een veelzijdige functie waarbij jij zowel engineering taken als werkvoorbereidende taken mag uitvoeren. Aan de ene kant ben jij in staat om een onderhoudsbeleid te ontwikkelen en uit te rollen en aan de andere kant ben jij een kei in het plannen en coördineren van werktuigbouwkundige werkzaamheden. Daarnaast worden er ook leidinggevende kwaliteiten van jou gevraagd. Al met al een veelzijdige functie waarin jij je nooit hoeft te vervelen!

Wat ga je doen?
In deze rol ga jij je zowel bezig houden met het onderhoudsbeleid als met coördinatie en dagelijkse aansturing. Verder ben jij verantwoordelijk voor:

 • Optimalisatie van onderhoud waarbij jij je richt op het vergroten van de technische beschikbaarheid en het reduceren van de onderhoudskosten
 • Verzorgen van de benodigde documenten en werkvergunningen voor uitvoering van de werkzaamheden
 • Doen van verbetervoorstellen met betrekking tot apparatuur en installaties
 • Jij beoordeelt de consequenties van verbetervoorstellen en bewaakt de haalbaarheid van de technische modificaties
 • Functioneel leidinggeven aan werktuigbouwkundige monteurs

De Technische Dienst van dit bedrijf bestaat uit 16 personen met een ETD en een MTD. Als Maintenance Engineer/Werkvoorbereider WTB rapporteer jij aan de Manager Techniek en ben jij zelf verantwoordelijk voor het leidinggeven van de mechanische monteurs. 
Zelfstandigheid, daadkracht en energie zijn aspecten die onmisbaar zijn in deze afwisselende rol! Wij zoeken dus een kartrekker die van alle markten thuis is. 

Herken jij jezelf in deze functie? Neem dan snel contact met mij op.Het profiel / Your profile

Om in aanmerking te komen voor deze functie als Maintenance Engineer/Werkvoorbereider WTB heb je een dosis lef, ambitie en doorzettingsvermogen nodig. Daarnaast kun jij je ook vinden in de volgende punten:

 • (afgeronde) HBO-opleiding richting Werktuigbouwkunde (of een afgeronde MBO-4 diploma richting techniek mét de nodige ervaring en ambitie)
 • Geldige certificaten op het gebied van VVI VOL, BHV of bereidt deze cursussen te volgen
 • Ervaring in een soortgelijke functie in de procesindustrie en/of in het onderhoud
 • Nauwkeurig, leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden


Het aanbod / The offer

In deze functie van werkvoorbereider/ maintenance engineer biedt dit bedrijf jou veel uitdaging en afwisseling. Daarnaast kom je in een gemotiveerd en ambitieus team met veel ruimte voor eigen initiatief. Er heerst een informele sfeer met korte lijnen en enthousiaste collega's. Daarnaast bieden zij:

 • Bruto maandsalaris van max. €4.000, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen
 • 8 % vakantiegeld
 • Diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden om jezelf naar een hoger niveau te tillen
 • Bij indiensttreding heb je recht op een bonusregeling

Maak er werk van.
Solliciteer direct via de button hiernaast.

Eerst nog vragen? Ik beantwoord graag je vragen. Mijn naam is Diede de Klein, recruitment consultant maintenance en bereikbaar via 06-86893648 (ook via Whatsapp).
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Processionals
Vacaturesteller:
Processionals
Standplaats:
Doetinchem

Geplaatst op FMF: 08 januari 2019

Branche: Food
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar