home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Teamleider zuivel (5-ploegen)bedrijfslogo

Introductie

Wil jij als teamleider zuivel in een 5 ploegendienst veel verantwoordelijkheden en aan de slag bij één van de grootste zuivelproducenten ter wereld op de locatie in Veghel? Reageer dan nu!

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever, een wereldwijde producent van zuivelproducten voorziet miljoenen mensen in vele landen van al het goede van melk. Dat doen zij met baby- en kindervoeding, zuiveldranken, kaas, melk, yoghurts, toetjes, boter, room, melkpoeder, zuivelingrediënten en daarnaast met vruchtendranken. Het zijn producten die een belangrijke rol spelen in de voeding en het welzijn van mensen. 

Op de locatie in Veghel worden o.a. omhulsels van paracetamol en toevoegingen voor energie dranken en breed toepasbare melkeiwitten geproduceerd. Deze worden wereldwijd toegepast door producenten van bijvoorbeeld zuivel, ijs, zoetwaren, bakkerijproducten, medicijnen, dranken en smeltkaas. Voor deze locatie is onze opdrachtgever op zoek naar een teamleider zuivel.De functie / The role

Als teamleider zuivel in een 5-ploegendienst in Veghel ben je verantwoordelijk voor het volledige productieproces binnen jouw shift. Je geeft leiding en sturing aan jouw team met daarin operations experts, fieldoperators en paneloperators. In totaal bestaat het team uit 25 tot 30 medewerkers. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van de werkzaamheden en het kwantitatieve en kwalitatieve productieproces. Als teamleider zuivel weet jij als geen ander hoe het proces eruit ziet, waar de bottlenecks zitten en hoe jij deze in samenwerking met jouw team kan oplossen. Jij pakt de leidende rol in verbeter processen en weet alle stakeholders goed mee te nemen in jouw verhaal. Je werkt nauw samen met de operations managers, collega teamleiders en andere stakeholders als TD, QA, Planning, HR & SHE. Met jouw fundament bouwt deze locatie verder aan de fundering richting een efficiëntere, snellere, duurzame en kwalitatief hoogstaande productie locatie. Jouw werkzaamheden:

 • Realiseren van de productiedoelstellingen conform HACCP, NEN ISO en / of GMP
 • Plannen van de personele bezetting
 • Zorgdragen voor een correcte dienstoverdracht
 • Actief optreden bij calamiteiten en bijzonderheden
 • Voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken en begeleiden van zieke medewerkers
 • Optimaliseren van lijnrendementen en aandacht besteden aan continue verbetering
 • Initiëren en begeleiden van verbeterprojecten

Wil jij werken in een professionele werkomgeving en vind je het prettig om veel vrijheid en verantwoordelijkheid te krijgen? Lees dan snel verder!

 Het profiel / Your profile

Als teamleider zuivel bij deze werkgever in Veghel breng jij een flink stuk kennis in stakeholder management mee, waarmee je, in combinatie met jouw ervaring binnen een productie omgeving en jouw communicatieve vaardigheden snel kunt schakelen op verschillende niveaus. Je bent pragmatisch, hebt het vermogen om te analyseren en jouw bevindingen te vertalen, zowel richting hoger management als naar de werkvloer. Je stelt je op als een rol model op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Daarnaast beschik je over de volgende ervaringen en vaardigheden:

 • Een afgeronde HBO opleiding in een technische richting
 • Ervaring met het werken binnen een soortgelijke (productie) omgeving
 • Kennis over of ervaring met verbeter programma`s als Lean Six Sigma of WCOM

Uiteraard krijg jij hier ook wat voor terug! Bekijk ook de arbeidsvoorwaarden van deze werkgever.Het aanbod / The offer

Als teamleider in de 5-ploegen wordt er veel van je gevraagd. Naast gedreven collega"s en interessant werk, kan dan je dan ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket verwachten:

 • Een bruto basissalaris tussen de €2.800,- en €3.600,- per maand op basis van 33,6 uur per week
 • Een gemiddelde 5-ploegentoeslag van 28% over dit maandloon
 • Reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer (max. 60 km. per dag)

Spreekt deze vacature je aan en zie jij jezelf hier al werken? Maak er werk van. Solliciteer direct en klik op "solliciteer nu" via de button hieronder.

Eerst nog vragen? Ik help je graag. Mijn naam is Alwin Beck, Recruitment Consultant Production | Food en ben bereikbaar via 06 - 86 81 69 63 (ook via Whatsapp).
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Processionals
Vacaturesteller:
Processionals
Standplaats:
Veghel

Geplaatst op FMF: 08 januari 2019

Branche: Food
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar