home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Business Controllerbedrijfslogo

Introductie

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L"OR, Senseo, Pickwick, Piazza D"Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilão en Gevalia.

Het bedrijf / The company

De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: "A coffee for every cup". Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional, met het hoofdkantoor in Utrecht, is leverancier van koffie- en theeconcepten in de out of home (business-to-business) markt: van merken, apparatuur en ingrediënten tot accessoires en dienstverlening. JDE Professional heeft een leidende marktpositie en levert aan de horeca, bedrijven en zorg- en onderwijsinstellingen.

Extra info

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega"s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is - overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt

De functie / The role

Binnen het Finance Operations team van JDE Professional, zijn wij op zoek naar een ambitieuze en proactieve Business Controller met doorgroeipotentie. De Business Controller is de business partner van diverse stakeholders binnen het Operations Operating Team (OT). Deze stakeholders zijn de Manager Technical Service, de Manager 3rd Parties en de Manager Planning & Fulfilment. De Business Controller speelt hierbij een essentiële rol in het voeren van een verantwoord financieel beleid binnen deze afdelingen. In deze rol rapporteer je aan de Finance Manager Operations.

Wat je gaat doen

Je bent als business partner van de diverse OT-leden onderdeel van een multidisciplinair team om ervoor te zorgen dat de plannen en budgetten van de verschillende afdelingen gehaald worden. Jij zorgt ervoor dat we "in control" zijn!

Maandelijks ben je verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van de financiële resultaten, welke je vervolgens bespreekt met de OT-leden. Gezamenlijk maak je daarbij de plannen voor de komende maanden en bespreek je hoe we de business elke dag nog verder klaar maken voor de toekomst. Je gaat eveneens aan de slag met verbetertrajecten, die je vanuit data opbouwt. Hierbij maak je de koppeling tussen niet-financiële gegevens en financiële gegevens met als doel sturende informatie te verschaffen aan de business waarop de business partner met jou de beslissing kan maken. Ook draag je zorg voor de financiële maand afsluiting en de daarbij horende financiële boekingen en rapportages.

Tenslotte werk je in verschillende projecten. Ook in deze context maak je scherpe analyses op het gebied van kosten, FTE"s, machines en dienstverlening.

Het profiel / Your profile

Je hebt een afgeronde WO-opleiding in de richting van Finance, Business Administration of Economie;

Je hebt 2-5 jaar werkervaring, waarvan minimaal 1-2 jaar in een financiële functie;

Je hebt een goede beheersing van SAP (R3, CRM, BW) en Excel;

Je hebt een stevige persoonlijkheid en een pragmatische instelling;

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als Nederlands;

Je bent accuraat en analytisch sterk;

Je kunt goed proactief en zelf startend werken;

Je bent een team player;

Je bent geïnteresseerd in processen en wilt altijd weten waardoor iets tot stand komt in je financiële resultaten;

Je legt de lat hoog: voor jezelf én voor de resultaten die je voor het bedrijf wilt behalen.

Reactie / Reaction

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met naam Stephanie Dony, Finance Manager Operations, bereikbaar op 06 - 4878 7545. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Karen Bongers, Talent Acquisition Specialist. Een Pre-Employment Screening maakt onderdeel uit van de procedure.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
JDE
Vacaturesteller:
JDE
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 08 januari 2019

Branche: Food
Functie: Finance / IT / Inkoop
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar