home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

MedImmune - Manager Quality ControlIntroductie

Heb je minimaal 5 jaar ervaring met quality control (QC) in het lab in de farma?
Neem je daarnaast ook minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring mee?
Ben je toe aan een volgende stap waarbij je het leuk vindt om de huidige processen & werkwijzen in het team meer Lean te gaan maken?

Het bedrijf / The company

MedImmune is de wereldwijde onderzoeks- en ontwikkelingstak voor Biologische geneesmiddelen binnen van AstraZeneca. Bij MedImmune hebben wij een beloftevolle pijplijn die meer dan 120 onderzoeksprojecten en producten omvat. Wij zijn gericht op drie therapeutische gebieden: Oncologie, Respiratoir en Cardiovasculaire/Metabole.
In onze fill finish productiefaciliteit in Nijmegen produceren we medicijnen voor onderzoek en commerciële doeleinden, die tegemoetkomen aan verschillende behoeften, van mogelijke behandelingen tegen kanker tot vaccinaties voor premature baby's. De faciliteit bestaat uit productie, etikettering en verpakking, kwaliteitscontrole, kwaliteitsborging, materialen-beheer, technische dienst en een groot aantal ondersteunende functies. MedImmune maakt deel uit van AstraZeneca sinds juni 2007.
Onze kernwaarden zijn: "we follow the science", "we put patients first", "we play to win", "we do the right thing", "we are entrepreneurial".
Dat doen we in Nederland met zo"n 100 energieke collega"s op de site in Nijmegen.
We hebben internationaal ruim 3.000 werknemers en ons hoofdkantoor zit in Gaithersburg, Maryland met andere vestigingen in de Verenigde Staten, Zweden, Engeland en Nederland (Nijmegen).


Extra info

Het team
De afdeling Quality Control bestaat uit 14 collega"s, verdeeld over 2 afdelingen: QC Analytisch en QC Microbiologisch Analistisch. De sfeer binnen onze afdeling is collegiaal en gericht op samenwerken.Zaken als resultaten bereiken, respect, diversiteit en professionaliteit vinden wij belangrijk.


De functie / The role

Heb je minimaal 5 jaar ervaring met quality control (QC) in het lab in de farma?
Neem je daarnaast ook minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring mee?
Ben je toe aan een volgende stap waarbij je het leuk vindt om de huidige processen & werkwijzen in het team meer Lean te gaan maken?

AstraZeneca, zoekt een stevige en mensgerichte:
Manager Quality Control
Nijmegen
Fulltime, 4 dagen per week kan ook

Als Manager Quality Control ben jij verantwoordelijk voor het team van 14 collega"s (QC Analytisch en QC Microbiologisch Analisten waarvan 2 Supervisors) en zorgt dat processen & werkwijzen die in het lab worden gehanteerd voldoen aan de kwaliteitsnormen van GMP (Good Manufacturing Practices). Dit allemaal om te zorgen dat de door ons geproduceerde medicijnen een optimaal productieproces doorlopen conform alle kwaliteitseisen.

Voor het komend jaar zal de focus nog meer op de lean processen liggen, hoe kunnen we de huidige (complexe) processen/werkwijzen efficiënter en effectiever laten lopen. Als QC Manager ben je bezig met het onderhouden en continu verbeteren van de processen, geef je gevraagd en ongevraagd advies aan jouw stakeholders.

Je bent onderdeel van het Quality Management Team en hebt inhoudelijk ook regelmatig contact met jouw internationale collega"s van AstraZeneca.

Wat ga je doen?
o Je stuurt je team van 14 collega"s op een coachende manier aan, je weet hen te motiveren en enthousiasmeren. Je weet jouw collega"s in het QC-team, zowel op individueel als op teamniveau, naar hoger plan te tillen.
o Je biedt oplossingen/hulp aan voor problemen die zich voordoen op QC-gebied binnen jouw afdeling, je bent inhoudelijk goed op de hoogte van quality control, en weet deze issues samen met jouw team snel en adequaat op te lossen.
o Je zorgt dat de kwaliteitscontrole (QC) en kwaliteitsbewaking (QA) van het lab geborgd zijn.
o Je initieert crossfunctionele projecten gericht op het verbeteren van operationele (quality) processen.
o Je stimuleert een omgeving van kostenbewustzijn en komt pro-actief met kostenbesparende voorstellen.Het profiel / Your profile

Wat vragen we van jou?
o HBO werk- en denkniveau, opleiding richting (bio)medisch is een pre.
o Minimaal 5 jaar ervaring met quality control in een farma lab is een harde eis.
o Minimaal 3 jaar managementervaring, ervaring met het aansturen en coachen van een team.
o Bekend zijn met werken volgens Operational Excellence.
o Ervaring met Lean, aantoonbare ervaring met veranderingen doorvoeren in processen in een organisatie.
o Goede beheersing van het Engels & Nederlands zijn harde eisen.

Competenties: overtuigingskracht, mensen mee kunnen krijgen, kunnen beïnvloeden, sterk probleemoplossend vermogen, op verschillende niveaus kunnen communiceren, stevige persoonlijkheid.


Het aanbod / The offer

Wat bieden we jou?
o Werken binnen een collegiaal ervaren team, waar je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.
o Interessante ontwikkeling: wij gaan onze processen nog meer Lean maken, je zult hier een actieve rol in spelen.
o De optie om (internationaal)binnen onze organisatie door te groeien.
o Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder 27 vakantiedagen, de mogelijkheid om 5 dagen extra te kopen, 1 dag vrijwilligersverlof, 200 euro bijdrage aan sporten, 8% vakantiegeld, targetbonus van 9%. Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract, met de intentie om dit na een jaar om te zetten naar dienstverband voor onbepaalde tijd.


Reactie / Reaction

Interesse?
Zie jij jezelf in bovengenoemde functie en sluiten je competenties aan? Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur ons je sollicitatie voorzien van CV en motivatie!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
MedImmune
Vacaturesteller:
MedImmune
Standplaats:
Nijmegen

Geplaatst op FMF: 31 december 2018

Branche: Farma & Biotech
Functie: QC / Laboratory, Management, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 5-10 jaar