home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Acerta Pharma - Associate Scientists Chemistry - Ossbedrijfslogo

Introductie

Heb je jouw HLO of HBO Chemie (onlangs) afgerond? Bij voorkeur met een succesvolle stage in het lab in de farma op het gebied van organische chemie? Wil jij graag in een lab (samen)werken waarbij zeer nauwkeurig werken in een enthousiast team belangrijk is?
Ben je leergierig, pik je dingen snel op en ben je pro-actief?


Het bedrijf / The company

Acerta Pharma
Acerta Pharma B.V. is in 2012 opgericht door Allard Kaptein, Tjeerd Barf, Ahmed Hamdy, Raquel Izumi en Francisco Salva. Acerta Pharma is een leider op het gebied van covalente bindingstechnologie en past deze technologie toe om nieuwe, zeer selectieve therapieën voor kanker te creëren.

Ongeveer 200 mensen werken bij Acerta Pharma, verdeeld over 3 locaties, een op het Pivot Park in Oss in Nederland en twee in de VS (San Carlos en South San Francisco). In Oss zijn er ongeveer 35 enthousiaste, geïnspireerde collega's die elke dag werken aan de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen, samen met de teams in de VS om nieuwe behandelingsmogelijkheden voor patiënten te bieden.

Na het melden van zeer veelbelovende gegevens van een fase 1b / 2a-onderzoek bij chronische lymfatische leukemiepatiënten in 2015, kreeg het bedrijf veel aandacht. In februari 2016 verwierf AstraZeneca een meerderheidsaandeel (55%) van Acerta Pharma en is het een betrokken partner voor het hematologische oncologiegebied. Eind oktober 2017 verleende de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) in de Verenigde Staten een versnelde goedkeuring voor acalabrutinib voor eerder behandelde mantelcellymfoom (MCL) -patiënten. Acerta Pharma werkt samen met AstraZeneca nu hard aan goedkeuring voor andere landen en voor aanvullende indicaties voor dit medicijn.


Extra info

Het Team
Het Chemistry Team is verdeeld over 2 teams met 2 leidinggevenden, met totaal 11 collega Chemici. Je rapporteert in deze functie aan de Senior Research Scientist Medicinal Chemistry. De sfeer is informeel, behulpzaam, goede teamspirit en de bereidheid om kennis/ervaring met elkaar te delen en van elkaar te leren. We werken allemaal voor hetzelfde doel!

De functie / The role

Heb je jouw HLO of HBO Chemie (onlangs) afgerond? Bij voorkeur met een succesvolle stage in het lab in de farma op het gebied van organische chemie? Wil jij graag in een lab (samen)werken waarbij zeer nauwkeurig werken in een enthousiast team belangrijk is?
Ben je leergierig, pik je dingen snel op en ben je pro-actief?

Wil jij graag bij een (kleine) farmaceut (35 medewerkers in totaal) gaan werken in een hecht Chemie team van ca 5 collega"s? Met de kans om een belangrijke bijdrage te gaan leveren aan het vinden van mogelijk nieuwe levensreddende medicijnen binnen de oncologie?
Alles met 1 doel, een belangrijke bijdrage leveren in de kwaliteit van het leven van patiënten!
Zo ja, lees dan verder, want ivm uitbreiding is Acerta Pharma te Oss is op zoek naar twee:

Associate Scientists Chemistry (HLO)
Oss
Fulltime (32-urige werkweek kan ook)

Als Associate Scientist Chemistry (HLO) werk je samen met je collega"s in jouw Chemie team aan de verdere ontwikkeling van moleculen tbv Acerta"s oncologie portfolio. Je gaat onder begeleiding van de Research Scientist en/of Senior Research Scientist werkzaamheden uitvoeren in het lab, zoals bijv. het synthetiseren en analyseren van bioactieve stoffen. En je zorgt samen je collega"s voor het optimaal operationeel en veilig houden van het laboratorium. Je hebt plezier in het op dagelijkse basis uitvoeren van deze werkzaamheden.

Wat ga je doen?
o Je houdt je bezig met het plannen en uitvoeren van activiteiten in het lab onder begeleiding van je collega research scientists/onderzoekers.
o Je gaat hierbij o.a. synthetiseren van stoffen waarbij je organische en chemische technieken gebruikt, routevoorstellen indient m.b.t. het maken van een molecuul.
o Je neemt deel aan onderzoeksactiviteiten op het gebied van geneesmiddelen-ontwikkeling (drug discovery) door samen te werken met & te leren van collega-onderzoekers/research scientists van verschillende disciplines.
o Je assisteert bij het oplossen van routinematige en niet-routinematige technische problemen, bijv. aan apparatuur op het laboratorium.Het profiel / Your profile

Wat vragen we van jou?
o Afgeronde HLO-opleiding, HBO-Chemie of aanverwante opleiding.
o (Stage) ervaring in de farma is een pre waarbij je ervaring hebt opgedaan met organische chemie (synthetiseren van stoffen).
o Goede beheersing van Engels, Nederlands is een pre.
o Uitstekende schriftelijke & communicatieve vaardigheden.
o Competenties: teamplayer, enthousiasme voor chemie, leergierig, snel oppikken, open, nauwkeurig en netjes kunnen werken, pro-actief, zelf initiatieven kunnen ontplooien (pre), makkelijk in de omgang.


Het aanbod / The offer

Wat bieden we jou?
o Dynamische, innovatieve en internationale werkomgeving. Je maakt deel uit van de ontwikkeling van nieuwe medicijnen die het verschil kunnen maken in het leven van patiënten.
o De mogelijkheid om in een klein, hecht team te werken, waar je veel van elkaar kunt leren. De sfeer is erg goed!
o De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, naar bijv. een functie met nog meer verantwoordelijkheid. Ook internationaal doorgroeien behoort tot de mogelijkheden, binnen AstraZeneca of Acerta Pharma!
o De mogelijkheid voor samenwerking met jouw internationale collega"s van Chemistry afdelingen in het buitenland zoals UK en VS..
o Goed salaris en secundaire voorwaarden: 8% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen (fulltime basis), collectief pensioen met een vast percentage eigen bijdrage, en een bonusregeling. Wij bieden jou een jaarcontract met de intentie om dit na een jaar te verlengen naar onbepaalde tijd.


Reactie / Reaction

Interesse?
Zie jij jezelf in bovengenoemde functie en sluiten je competenties aan? Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur ons je sollicitatie voorzien van CV en motivatie!
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Acerta Pharma
Vacaturesteller:
Acerta Pharma
Standplaats:
Oss

Geplaatst op FMF: 31 december 2018

Branche: Farma & Biotech
Functie: Clinical research, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar