home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Quality Assurance SpecialistIntroductie

Ben jij klaar voor een internationaal avontuur? Wil jij aan de slag bij een snelgroeiende onderneming die zich inzet voor het welzijn van dieren? Dan is deze job misschien wel de mooiste stap in je loopbaan. Bij Dechra in Bladel zoeken we met spoed een Quality Assurance Specialist (QA Specialist) die de kwaliteit van onze hoogwaardige diergeneesmiddelen bewaakt

Het bedrijf / The company

Wij zijn Dechra Bladel, onderdeel van een groot internationaal farmaceutisch concern. We hebben vestigingen in 24 landen in Europa en Noord-Amerika en investeren flink in nieuwe producten

De functie / The role

Dechra Pharmaceuticals Manufacturing heeft voor haar locatie in Bladel een vacature voor een

Quality Assurance Specialist

In wat voor bedrijf kom je terecht?
Wij zijn dus Dechra Bladel, onderdeel van een groot internationaal farmaceutisch concern. We hebben vestigingen in 24 landen in Europa en Noord-Amerika en investeren flink in nieuwe producten. Dechra is gespecialiseerd in medicijnen voor honden, katten, paarden, pluimvee, runderen, schapen, geiten en varkens. Wij zijn nu bezig met het verkrijgen van een vergunning van de Amerikaanse Federal Drug Administration (FDA) om diergeneesmiddelen in de VS op de markt te kunnen brengen. Met dat doel verbouwen we nu ons bedrijfspand en zijn we bezig met het opzetten van nieuwe geavanceerde productielijnen en gloednieuwe state of the art laboratoria. Daar werk je aan mee maar je zet je ook in voor de kwaliteitsbewaking rond andere producten en diensten.

Wat ga je doen als Quality Assurance Specialist?
In je job als QA Specialist ben je medeverantwoordelijk voor het in stand houden, uitdragen en verbeteren van ons kwaliteitszorgsysteem. Dit is een belangrijke rol omdat we op die manier de constante hoge kwaliteit bewaken van de producten en diensten die we op de markt brengen. Je werkt op basis van de richtlijnen die wij bij Dechra hanteren. Dit zijn, naast onze eigen concernrichtlijnen, de Good Manufacturing Practices (GMP) en de richtlijnen voor de humane en veterinaire farmaceutische industrie van de Amerikaanse Federal Drug Administration (FDA).
Als QA Specialist rapporteer je aan de Head of QA.

Hoe ziet je baan eruit?

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, onderhouden of verbeteren van allerlei documentatie en analyses. De documentatie en analyses kunnen gaan over procedures, voorschriften, productieprotocollen, trendanalyses en root cause analyses.
Je neemt deel in diverse projectteams. De projectteams kunnen bezig zijn met nieuwe producten, procesbeheersing, procesoptimalisatie, implementatie van procesapparatuur of met alternatieve grondstoffen.
Je schrijft voorstellen voor Change Controls en voor Corrective and Preventive Actions (CAPA"s) en voor het uitvoeren daarvan. Ook stel je modellen op voor Failure Mode and Effect Analyses en voor het begeleiden daarvan.
Je zorgt voor het maken of veranderen van recepturen en artikelstambestanden in het Enterprise Resourch Planning (ERP) systeem van Dechra en je zorgt voor het onderhoud hiervan.
Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen om het kwaliteitsbewustzijn bij de medewerkers te vergroten.
Je geeft trainingen en instructies over Good Manufacturing Practices (GMP).
Je deelt je kennis over Europese Good Manufacturing Practices en Good Manufacturing Practices van de Amerikaanse federale overheid met je collega"s bij Dechra Bladel.

Het profiel / Your profile

Wie ben je?
Je hebt veel zin in een nieuwe stap in je loopbaan. Je wilt jezelf ontwikkelen en je netwerk uitbreiden in een internationale farmaceutische omgeving. Je hebt een hbo-opleiding gevolgd, bij voorkeur in een bètarichting.

Je beschikt over gedegen relevante vakkennis dankzij een afgeronde bèta hbo-opleiding die je hebt aangevuld met gerichte opleidingen. Ook heb je ruime praktijkervaring.
Je bent goed op de hoogte van risicoanalysetechnieken, en van het opzetten van onderzoeksprotocollen en onderzoeksrapporten. Daarnaast ken je de GMP-kwaliteitssystemen en de GMP-voorschriften. Ook heb je ruime ervaring met het toepassen van deze technieken en voorschriften.
Je hebt ervaring met zowel het uitvoeren als met het ondergaan van inspecties en audits in een GMP-productieomgeving.
Je bent een prettige teamspeler, je bent sociaal en communiceert makkelijk en plezierig met je collega"s. Je kunt tegen een stootje. Je bent standvastig en stressbestendig.
Je bent in staat om anderen te motiveren en om bewustzijn te creëren over voorschriften en de zorgvuldige naleving daarvan.
Je drukt je mondeling en schriftelijk goed uit, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Het aanbod / The offer

Je kunt bij Dechra aan de slag in een volledige baan van 40 uur. Als QA Specialist bij Dechra Bladel draag je bij aan het welzijn van dieren. Dat is een prachtige taak: je werk doet er toe. Je zit in een divers team, met goedopgeleide collega"s: een evenwichtige mix van mannen en vrouwen. Je krijgt alle ruimte om persoonlijk te groeien, en dat in een internationale setting. Zo bouw je met deze baan aan een internationaal CV.

Maar deze vacature biedt je nog veel meer moois.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Een prima salaris.
Minstens 36,5 vakantiedagen.
8% vakantietoeslag.
Een aantrekkelijke pensioenregeling.
Een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert.
Reiskostenvergoeding.
Opleidingen en trainingen.
Hoe is het om hier te werken?
Dechra Bladel staat niet alleen bekend om de hoge kwaliteit van de medicijnen die we maken. We zijn ook een bedrijf met een fijne sfeer, waar korte lijntjes zijn, en meedenken gewaardeerd wordt. Wie hier werkt, wil niet meer weg. We helpen je om privé en werk goed te combineren met een ruim aantal vakantiedagen en soepele verlofregelingen.

Reactie / Reaction

Wil je eerst meer informatie? Bel dan naar 0497 544 300 en vraag naar Stefan van der Linden (HR Advisor

Ben je geïnteresseerd in deze inhoudelijk zeer uitdagende vacante positie? Wil je aan de slag als QA Specialist bij Dechra Bladel? Stuur dan je CV en motivatiebrief via onze sollicitatiepagina. We reageren zo snel mogelijk.

Tenslotte ..... / Finally ....

Dechra Bladel, voorheen Eurovet Animal Health is onderdeel van het aan de London Stock Exchange genoteerde Dechra Pharmaceuticals PLC. Het bestaat uit de onderdelen European Pharmaceuticals, North American Pharmaceuticals en Pharmaceuticals Research and Development. Het hoofdkantoor staat in Northwich, Verenigd Koninkrijk. De onderneming levert dierenartsen een breed assortiment aan diergeneesmiddelen. Daarnaast ondersteunt het de artsen met technische kennis en ondersteunende informatie. Dechra heeft een lange geschiedenis in de veterinaire gezondheidszorg. De vroegste voorloper van het bedrijf werd in 1819 opgericht als Arnolds & Son.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Dechra
Vacaturesteller:
Betabanen
Standplaats:
Bladel

Geplaatst op FMF: 31 december 2018

Branche: Farma & Biotech, Healthcare
Functie: QA / regulatory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar