home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

QA Officerbedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

Een gerenommeerd kennisinstituut in de regio waar onderzoek wordt gedaan binnen de biofarmacie.

Extra info

Gemotiveerde en nauwkeurige kwaliteitsmedewerker gezocht voor een gerenomeerd kennis- en research instituut.LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, produkt ontwikkeling, laboratoriumcoördinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.

De functie / The role

Voor een van onze klanten gericht op de biofarmaceutische industrie en research, zijn wij op zoek naar een nauwkeurige kandidaat die als QA officer gericht op kwaliteitsdocumentatie en validaties aan de slag wil. De functie biedt uitzicht op een vast dienstverband.In deze functie ben je verantwoordelijk voor:- Uitvoeren van validaties op apparatuur en software;- Documentatiebeheer;- Capa's en Changes, klachtenafhandeling;- Beheren van het QMS (ISO 9001);- Handhaven van Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM);- Uitvoeren en faciliteren van interne audits;- Begeleiden van externe audits;- Faciliteren van kwaliteitsdocumentatie.

Het profiel / Your profile

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met:- Minimaal HLO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in de richting van life sciences, (medische) biotechnologie of aanverwant;- Minimaal 2 jaar werkervaring in een Quality Assurance rol;- Ervaring met verwerken van data;- Affiniteit met waarborgen van kwaliteit;- Ervaring met ISO9001, ISO17025 is een must, ervaring met GMP een sterke pré;- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Het aanbod / The offer

Dienstverband: Uitzicht op vast Salarisindicatie: van 2800 tot 4200 Werktijden: 32-36 uur per week Regio: Flevoland

Reactie / Reaction

Interesse, klik op de solliciteerknop om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 020 - 406 9750 of een CV per e-mail toesturen naar ksteenbergen@labresource.nl.

Tenslotte ..... / Finally ....

2800 tot 4200 euro


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LabResource Zwolle
Vacaturesteller:
Kasper Steenbergen
Standplaats:
Regio Flevoland

Geplaatst op FMF: 28 december 2018

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory, R&D, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, > 10 jaar