home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Sr. Microbiologisch Analist met Coördinerende Takenbedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

Adviesbureau en contractlaboratorium voor de food-, feed- en afvalwatersector.

Extra info

Ervaren microbiologisch laborant gezocht die graag een laboratorium wil coördineren en analisten wil aansturen. LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumcoördinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.

De functie / The role

In deze functie als op de afdeling Microbiologie draag je zorg voor een goede uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden op het gebied van QC/kwaliteitsanalyses. Naast hands-on aan de slag te zijn, zal je in deze senior positie ook verantwoordelijk zijn voor onder andere: kostenraming, methodes opzetten, optimaliseren en valideren. Je rapporteert hierbij aan de manager. Als coördinator ben je, samen met collega's, verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van laboranten (ca. 20 fte) en de dagelijkse rapportage betreffende de productiviteit.Je verantwoordelijkheden voor deze rol zijn o.a.: - Direct aansturen van je collega's op het lab- Hands-on ondersteuning bieden bij microbiologische analyses- Hoge productie blijven garanderen en stroomlijnen- Deelnemen aan vergaderingen, trainingen en verbetertrajecten- Optimalisatie, validatie van methodes- Uitvoeren van werkzaamheden conform ISO normen. Het betreft een functie met het uitzicht op een vaste aanstelling, waarin je werkzaam bent in een 2-ploegendienst en in het weekend. Tezamen met andere supervisors - waarmee je de diensten rouleert - ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing, de planning en het functioneren van de medewerkers op het lab. Je rapporteert aan de teamleider en draagt per dienst je taken over aan je collega-supervisor.

Het profiel / Your profile

Voor deze functie zoeken wij een laboratorium professional met de volgende achtergrond:- Afgeronde MLO/HLO laboratoriumopleiding in de richting microbiologie- Meerdere jaren (leidinggevende) werkervaring in de microbiologie- Aantoonbare werkervaring in een productie- of QC- omgeving- Geen bezwaar tegen het werken in avonden en weekenden- Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift- Fulltime beschikbaarheid (parttime is niet bespreekbaar voor deze functie)Uitgebreide leidinggevende ervaring is voor deze rol geen vereiste! Ben je een ervaren microbiologisch laborant met ambitie tot groeien, dan raden we je zeker aan te reageren!

Het aanbod / The offer

Dienstverband: Lange termijnArbeidsvoorwaarden: €2300,- tot €2900,-Werktijden: 40 uur/weekStandplaats: regio Arnhem

Reactie / Reaction

Interesse, klik op de solliciteerknop om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 020 - 406 97 50 of een CV per e-mail toesturen naar ddlange@labresource.nl.

Tenslotte ..... / Finally ....

€2300,- tot €2900,-


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LabResource Zwolle
Vacaturesteller:
Davina de Lange
Standplaats:
Regio Arnhem

Geplaatst op FMF: 28 december 2018

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory, R&D, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, > 10 jaar