home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Fysisch Chemisch Laborant QC (5-ploegendienst)bedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

Een groot internationaal specialty chemicals bedrijf. De producten vinden een toepassing in een groot aantal toepassingen, in een breed scala aan producten.

Extra info

Fysisch chemisch analist in de 5 ploegen voor een uitdagende baan in de chemische industrie; fysisch analytische en nat-chemische technieken.LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumcoördinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.

De functie / The role

Als chemisch analist ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de tussenproducten en eindproducten van onze opdrachtgever. Je werkt met een breed scala aan analyses, waarvan voornamelijk fysische & natchemische analyses. Daarnaast zul je je richten op reologie, viscositeit, pH, HPLC, GC, titratie, IR en visuele inspectie. Het betreft een aanstelling via LabResource met uitzicht op een vast dienstverband.

Het profiel / Your profile

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een laboratorium professional met de volgende achtergrond: - Een afgeronde MLO4- of HLO-opleiding in de (fysische) chemie- (stage) ervaring met (fysisch) chemische analyses- Bereidheid tot werken in 5 ploegendienst (2-2-2 rooster). Bij voorkeur heb je al eens in een ploegenrooster gewerkt- Ervaring met het werken onder kwaliteitsrichtlijnen (ISO) is een pré- In het bezit van rijbewijs B en een auto of bereid te zijn deze binnen afzienbare tijd te schaffen (i.v.m. bereikbaarheid bedrijf)- Ben je op korte termijn beschikbaar

Het aanbod / The offer

Dienstverband: start via LabResource, uitzicht op een vast dienstverbandSalarisindicatie: van €2200 tot €2700 bruto per maand (excl 28% ploegentoeslag)Start: z.s.m.Regio: DordrechtWerktijden: Er wordt gewerkt in een vijfploegendienst (2-2-2)

Reactie / Reaction

Interesse, klik op de solliciteerknop om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 070-4450460 of een CV per e-mail toesturen naar info@labresource.nl.

Tenslotte ..... / Finally ....

van €2200 tot €2700 bruto per maand (excl 28% ploegentoeslag)


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LabResource Rotterdam
Vacaturesteller:
Peter Schellekens
Standplaats:
Regio Dordrecht

Geplaatst op FMF: 28 december 2018

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory, R&D, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar