home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Ervaren petrochemisch analist 5-ploegen (HLO)bedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

Het betreft een nieuw laboratorium dat zich nog in de opstartfase bevind, nog niet alle processen zijn volledig uitgekristalliseerd en er wordt dan ook van iedereen verwacht dat men actief meedenkt om efficient, veilig en kwalitatief werk af te kunnen leveren.

Extra info

Ervaren (Petro)chemisch analist (HLO) gezocht voor in de 5-ploegenLabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumcoördinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.

De functie / The role

Voor de uitbreiding van het laboratorium van een van onze opdrachtgevers zoeken wij een gemotiveerde en getalenteerde chemisch analist voor in de (petro)chemische 5 ploegendienst. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse non-routinematige analyses op (petro)chemische producten (oliën, biodiesel, benzine etc), grondstoffen en halffabricaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de bijbehorende rapportage en werk je continu mee aan het verbeteren van de kwaliteit en efficiëntie van het gloednieuwe laboratorium. De gebruikte technieken omvatten het complete spectrum aan petrochemische analyses o.a. fysische analyses, vlampunt, pourpoint, cloudpoint, visositeit, dichtheid, elementanalyses zoals XRF, ICP, AAS en analytisch chemische testen, (GC, HPLC, etc.) die verricht worden in een vol continue dienst (5-ploegendienst).

Het profiel / Your profile

Voor deze functie zoeken wij gemotiveerde kandidaten met de volgende achtergrond: - een afgeronde HLO-opleiding; bij voorkeur in de richting analytische chemie;- > 2 jaar werkervaring met een breed scala aan fysische en analytisch chemische technieken; - o.a. pourpoint, cloudpoint, vlampunt, GC (MS) , HPLC -(MS), IR, NIR, XRF, ICP, AAS en titraties- Ervaring met ISO17025 is een pre- zeer ervaren MLO analisten worden aangemoedigd ook te reageren, er staan meerdere rollen vacant- Bereid tot het werken in volcontinue diensten (5 ploegen)- Je bent een teamspeler met een flexibele mindset die snel kan schakelen en een breed analysepakket beheerst- In bezit van eigen vervoer

Het aanbod / The offer

Dienstverband: Start via LabResource, uitzicht op een vast dienstverband Salarisindicatie: van €2500 tot €3300 bruto/maand +afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring + 32% ploegentoeslag Werktijden: 34 uur per week Standplaats: Regio Rotterdam ( eigen vervoer noodzakelijk)

Reactie / Reaction

Interesse, klik op de solliciteerknop om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 020 - 406 97 50 of een CV per e-mail toesturen naar lvdtas@labresource.nl.

Tenslotte ..... / Finally ....

van €2500 tot €3300 bruto/maand +afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring + 32% ploegentoeslag


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LabResource Rotterdam
Vacaturesteller:
Liza van der Tas
Standplaats:
Regio Rotterdam

Geplaatst op FMF: 28 december 2018

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory, R&D, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, > 10 jaar