home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Proces optimalisatie specialist - OE/000541 -bedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

MSD is een wereldleider op het gebied van geneesmiddelen en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze vaccins, biologische therapieën en geneesmiddelen bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. We richten ons op aandoeningen die mensen ernstig belemmeren in hun functioneren of zelfs levensbedreigend zijn en die vragen om nieuwe geneesmiddelen. MSD is tevens pionier in biologische research & development voor diergezondheid.

Bij MSD geloven we in de kracht van verschillen van teams van getalenteerde medewerkers op alle niveaus. Uiteenlopende vaardigheden, ervaringen, achtergronden en culturele perspectieven helpen ons om beter inzicht te krijgen in de behoeften van diverse klanten, zorgverleners en patiënten. Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4500 medewerkers op drie verschillende locaties.

De functie / The role

Heb je een HBO opleiding en affiniteit met techniek? Word jij enthousiast van de woorden problemsolving, standaardisatie en coaching? Dan is dit de uitdaging die je zoekt!

Voor het Integrated Process Team (IPT) Blister in Haarlem zijn we op zoek naar een:

Proces Optimalisatie Specialist


Over de functie
Je bent als Proces Optimalisatie Specialist onderdeel van een belangrijk programma genaamd Zero Loss. Het doel van dit programma is om er voor te zorgen dat productielijnen niet ongepland stil komen te staan. Dit gebeurt op de assen van proces, managementsysteem en gedrag. Het beoogde resultaat is dat de productiviteit, veiligheid en kwaliteit van het verpakkingsproces verhoogd wordt. De rol van de Proces Optimalisatie Specialist binnen dit project zal zijn dat je de technieken en principes die opgedaan zijn tijdens jouw studie gaat toepassen op het verpakkingsproces van één van onze verpakkingslijnen.


Welkom in ons team
De IPT (Integrated Proces Team) Blister is verantwoordelijk voor het verpakken van blister verpakkingen. Vanaf het ontwikkelen en bestellen van componenten en bulk tot aan het afleveren in de verzendverpakking. De strategische focus van de IPT Blister is o.a gericht op het optimaliseren van de volume output en het minimaliseren van down-time en kosten. Dit in samenspel met een wisselende vraag en bulk beschikbaarheid en het optimaal inzetten van de lean-principes.


Primaire verantwoordelijkheden
De focus van de Proces Optimalisatie Specialist binnen deze verpakkingsomgeving ligt op:
o Problemsolving: op een praktische wijze neem je het voortouw om problemen op te lossen: hypothese testen, tegenmaatregelen invoeren en borgen van oplossingen.
o Standaardisatie: meehelpen het werk van de medewerkers aan de verpakkingslijn eenduidiger, veiliger, makkelijker, efficiënter, en voorspelbaar te maken door standaard processen te implementeren.
o Training & coaching: door middel van het geven van hands-on training en directe coaching en begeleiding van de medewerkers die de verpakkingslijn dagelijks bedienen, er voor zorgen dat de nieuwe werkwijzen en gedragingen worden geborgd.


Het profiel / Your profile

Jouw profiel
o Afgeronde HBO opleiding in techniek, bedrijfskunde of aanverwante richtingen
o Relevante werkervaring opgedaan via werk en/of stages
o Systematisch werken: je hebt ervaring met lean principes, tools en managementsystemen en bent ervaren met gebruik van Excel, power point e.d.
o Je hebt affiniteit met techniek
o Aantoonbaar probleemoplossend vermogen en een praktische, proactieve houding
o Aantoonbare projectmanagement skills
o Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
o Sociaal en communicatief vaardig

Daarnaast ben je praktisch ingesteld, actiegericht, en je houdt van verandering: de richting is bekend maar verdere inhoud is nog onduidelijk, vindt het prettig om in verschillende werkomgevingen te opereren, wisselende samenwerkingen


Het aanbod / The offer

Werken bij MSD betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega"s.
Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:
o Een competitief salaris;
o 35,5 vakantiedagen;
o 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
o MSD Incentive Plan;
o Een uitstekend pensioen;
o Gratis gebruik sportschool;
o Reiskostenvergoeding;
o Verschillende trainingsmodules.


Reactie / Reaction

Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? We ontmoeten je graag!
Stuur ons jouw sollicitatie vandaag nog toe.
Heb je nog vragen? Laat het ons weten!
Stuur een app naar Barbara Razenberg (06-24904897) of een email naar barbara.razenberg@msd.com. Bellen mag natuurlijk ook.


Tenslotte ..... / Finally ....

Search Firm Representatives Please Read Carefully:
MSD is not accepting unsolicited assistance from search firms for this employment opportunity. Please, no phone calls or emails. All resumes submitted by search firms to any employee at MSD via email, the Internet or in any form and/or method without a valid written search agreement in place for this position will be deemed the sole property of MSD. No fee will be paid in the event the candidate is hired by MSD as a result of the referral or through other means.Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
MSD
Vacaturesteller:
Barbara Razenberg
Standplaats:
Haarlem

Geplaatst op FMF: 21 december 2018

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar