home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Junior Productontwikkelaar - Voedingbedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

Een dynamische en sterk ondernemende organisatie met een open bedrijfscultuur. Dit bedrijf is binnen meerdere branches actief; farma, voeding en chemie.

Extra info

Junior assistent productontwikkeling gezocht bij een internationale organisatie actief binnen de voedingsmiddelenindustrie. LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumcoördinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.

De functie / The role

Voor de afdeling productontwikkeling van deze internationaal gerichte onderneming in de voedingsmiddelen zoeken we een startende productontwikkelaar van voeding, ingredienten en/of smaakstoffen. Deze uitdagende en brede functie in regio Utrecht biedt jou als productontwikkelaar de uitgelezen kans in een dynamische omgeving een mooie stap in jouw carriere te zetten. Voor de ontwikkeling van nieuwe producten bied jij assistentie aan de meer ervaren productontwikkelaars. Je draagt onder andere zorg voor:- Opstellen, onderhouden en bijhouden van verschillende recepturen en formules- Organiseren van, en assisteren tijdens smaaktesten en geurtesten- Bijhouden van rapportage en documentatie- Communicatie met interne afdelingen en laboratoria- Bijdragen aan verscheidene projectenDe afdeling waar je werkt voert zijn experimenten en ontwikkelingen zelf uit op kleine schaal, of in samenwerking met productie op grote schaal, waarbij optimalisatie van processen komt kijken.Je bent in staat de resultaten en de voortgang van de ontwikkeling te rapporteren aan de betreffende afdelingen. Voor een ontwikkelaar van voedingsstoffen en ingredienten de uitgelezen kans bij te dragen aan de ontwikkeling en optimalisatie van innovatieve, nieuwe voedingsmiddelen! Dit betreft een functie met uitzicht op een vaste aanstelling.

Het profiel / Your profile

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een laborant met de volgende achtergrond:- Een afgeronde HLO opleiding in de chemie of voedingsmiddelen;- Enige (stage) ervaring met productontwikkeling in de food;- Ervaring met werken onder kwaliteitssystemen is een sterke pré;- Flexibel, pro-actief, en kunnen werken in een klein team;- Uitstekende communicatieve vaardigheden;- Goede kennis van de Engelse taal is een must, dit is de voertaal op de werkvloer.- Op korte termijn beschikbaarAls jij jezelf kan herkennen in dit profiel, solliciteer dan direct!

Het aanbod / The offer

Dienstverband: 1 jaar met kans op verlengingSalarisindicatie: van €1800 tot €2200 per maand Werktijden: fulltimeRegio: Utrecht

Reactie / Reaction

Interesse, klik op de solliciteerknop om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 020 - 406 97 50 of een CV per e-mail toesturen naar ddlange@labresource.nl.

Tenslotte ..... / Finally ....

van €1800 tot €2200 per maand


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LabResource Schiphol
Vacaturesteller:
Davina de Lange
Standplaats:
Regio Utrecht

Geplaatst op FMF: 19 december 2018

Branche: Food
Functie: QA / regulatory, R&D, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar