home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Product Specialist Oogheelkunde (Oost-Nederland)Introductie

Interessante doelgroep / informele, pragmatische en toegankelijke cultuur

Het bedrijf / The company

Onze relatie focust zich op het nakomen van beloften aan patiënten, zorgverleners, stakeholders en de samenleving. Tegelijkertijd houden ze zich bezig met het bouwen van een innovatief bedrijf, dat zich inzet voor het bevorderen van de wereldwijde gezondheid. Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van contactlenzen, verzorgingsmiddelen voor contactlenzen, oogoptische chirurgische producten en instrumenten en oogoptische medicijnen. De cultuur van het bedrijf kenmerkt zich als informeel, open en toegankelijk. Momenteel zoekt onze klant een gedreven en positief ingestelde Product Specialist Pharma, die mee gaat bouwen aan het succes van de organisatie.

De functie / The role

Als Product Specialist Oogheelkunde voel jij je thuis in een ambitieuze organisatie, waar ruimte is voor ondersteuning, maar ook veel waarde wordt gehecht aan zelfstandigheid. Na een hands-on en "stevige" inwerkperiode, waarin je de ins en outs van de producten, het bedrijf en de dienstverlening leert kennen, ligt je focus op het behalen van salesdoelstellingen voor een aantal mooie producten op het vlak van oogheelkunde. Je richt je met name op de oogartsen, ziekenhuisapothekers, inkopers, allergologen en huisartsen. Tijdens gesprekken met je doelgroep informeer en adviseer je in de breedte over de duidelijke voordelen van de producten, de bijdrage die onze relatie door haar werkwijze aan betrokkenen levert en de heldere strategie en werkwijze. Als Product Specialist is het jouw taak een relationeel netwerk met klanten en andere relevante stakeholders op te bouwen en de onderhouden in regio Oost-Nederland. Je verzamelt en deelt informatie inzake markt- en klantontwikkelingen en participeert in relevante salesactiviteiten, trainingen en cursussen. Ook dien je een gedegen account- en rayonplan op te stellen, waarin je de sales- en marketingdoelstellingen van de organisatie vertaalt. Kortom, een dynamische en veelzijdige functie met een interessante doelgroep, waarin je met je persoonlijkheid en inhoudelijke kennis het verschil kan maken.

Het profiel / Your profile

o afgeronde hbo-/wo-opleiding (bij voorkeur in commerciële/(para)medische richting);
o minimaal drie jaar ervaring in een gelijksoortige rol;
o ervaring in ophtalmologie is een sterke pre;
o In bezit van rijbewijs B;
o uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
o persoonskenmerken: commercieel gedreven, teamplayer, analytisch, positief, enthousiast, overtuigingskracht, doorzettingsvermogen, accuraat, zelfstandig en oplossingericht.


Het aanbod / The offer

o totaalpakket: beheren, onderhouden en uitbouwen van (klant)relaties;
o grote eigen verantwoordelijkheid;
o mooie combinatie van nieuwe en bestaande producten;
o uiterst boeiende doelgroep;
o interessante bonusstructuur.

Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/18-069-FMF, naar Toon Fleminks of Anneke den Hartog, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Toon Fleminks of Anneke den Hartog via 033 - 4728087.
Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode


Tenslotte ..... / Finally ....

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je/u zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 12 december 2018

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar