home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Account Manager Advanced Wound Care (Noord-Holland)Introductie

Account Manager Advanced Wound Care: promoten en verkopen van het wondverzorgingspakket en bijbehorende ondersteuning, klinische lessen en workshops. Doelgroep: specialisten en verpleegkundigen, Materiaal Advies Commissies, Wond- en Decubitus Commissie.

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf met een goede marktpositie op het gebied van o.a. Wondzorg. Zij biedt een breed, innovatief productassortiment, dat klinisch is onderbouwd. Ondersteuning wordt zowel aan de artsen en verpleegkundigen geboden, als ook direct aan medisch speciaalzaken/bandagisten en patiƫnten.

De functie / The role

Als Account Manager Advanced Wound Care Noordwest ben je verantwoordelijk voor het promoten en verkopen van het wondverzorgingspakket en bijbehorende ondersteuning, zoals het geven van klinische lessen en workshops, in voornamelijk Noord-Holland.
De gesprekspartners zijn alle specialisten en verpleegkundigen in ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties en huisartsenpraktijken die te maken hebben met wondverzorging en apotheken. Ook het bewerken van de uitgebreide DMU en diverse commissies, zoals Materiaal Advies Commissies, Wond- en Decubitus Commissies is belangrijk. Daarnaast hoort het onderhandelen en afspraken maken m.b.t. het offerte proces met inkoop tot het takenpakket. Verder ondersteun je medisch speciaalzaken/bandagisten en apothekers.
Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de begroting in het rayon, voor het effectief benaderen van eerder genoemde doelgroepen en voor het op- en uitbouwen van relaties met klanten en prospects. Daarnaast organiseer en verzorg je klinische lessen en regionale bijeenkomsten. Je maakt en bewaakt een rayonplan en analyseert eigen werkzaamheden en omzetresultaten. Verder is het belangrijk dat je maandelijks rapporteert en je zult onderhandelen met inkoopafdelingen over contract- en offerte voorstellen.


Het profiel / Your profile

Je bent een enthousiaste, ondernemende medewerker met een collegiale, praktische instelling. Je werkt goed samen met zowel klanten als collega's. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je bent klantgericht en je kunt goed communiceren. Daarnaast werk je gestructureerd en pas je goed in een team. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring opgedaan in een commerciƫle buitendienstfunctie in de medische branche (liefst met zowel 1ste- als 2de lijns ervaring). Je begrijpt transmurale processen en je kunt goed overweg met de basis computersystemen en -pakketten.

Het aanbod / The offer

Een zeer uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie bij een bekend bedrijf in de medische industrie. Goed salaris met prima secundaire voorwaarden + aantrekkelijke bonusregeling.

Reactie / Reaction

Via Dick Rozestraten (06 20533559) van Highland Transition


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Via Highland Transition
Vacaturesteller:
Highland Transition
Standplaats:
Noord-Holland; Utrecht

Geplaatst op FMF: 07 december 2018

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar